Μιχάλης Μανωλάκης: "Έκανα κάτι παράνομο;"

Μιχάλης Μανωλάκης: "Έκανα κάτι παράνομο;"

Πριν το κατάπτυστο Δελτίο Τύπου της 30/11/2021 του Αντιδημάρχου τύπου κ Παραγυιου,καποιοι ξέραμε ότι πίσω από ότι συνέβαινε στον δήμο ΚΑΡΠΑΘΟΥ ήταν ο συγκεκριμένος Αντιδημαρχος. Τωρα πλέον μετά το προσφατο δελτίο τύπου όλος ο κόσμος ξέρει ότι αυτός είναι που δηλητηριάζει και δεν «αφήνει» την κατάσταση να εξελιχθεί με βάση την ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ με τα όσα διχαστικά γράφει στο ΔΤ του δήμου της 30/11/2021.

Οι καφενείακοι τύποι κ αντιδήμαρχε είναι αυτοί που σας έκαναν πολιτικά ότι ειστε σήμερα.Ειστε «μάνα»στο να εκμεταλλεύεστε καταστάσεις.

Από ποτέ θεωρείται το να πηγαίνει κάποιος σε ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,κατακριτέο ,και με κατακρινετε ειρωνικά γιαυτο;

Με κατακρίνετε σαν πρόεδρο του ΔΣ;Εκανα κάτι παράνομο;Όπως εκλεγήκατε εσεις έτσι εκλέχθηκα και εγώ.

Με κατακρίνετε σαν μέλος της ΟΕ.Εκανα κάτι παράνομο;

Εχω το δικαίωμα σαν εκλεγμενος δημοτικος συμβουλος να εχω την δίκη μου γνώμη για ότι αφορά (και μόνο) τον δήμο;

Όλοι κρινόμαστε.

Εσεις με πόσους ψήφους (μαζί με την δικη μου) εκλεγήκατε πρόεδρος του ΔΣ και προσπαθείτε τωρα να μειώσετε την δίκη μου εκλογή; Και μην ξεχνάτε ότι «φαγώθηκε» ο κ Νταης για να γίνει ο ανιψιός πρόεδρος «γιατί το παιδί έμεινε χωρις θέση».

Εσεις δηλαδή.Τωρα όπως δείχνει η κατάσταση θα σας ορίσει και «ανταυτου»και θα σας δώσει κάποια στιγμή και το δαχτυλίδι γιατί θα αναγκαστεί λόγω μη προσέλευσης υποστηρικτών να αποσύρει την υποψηφιότητα του για την επόμενη τετραετία την οποία τόσο θριαμβευτικά ανακοίνωσε στον ΣΚΑΙ στη Ρόδο..Αυτό για να μάθει ο κόσμος γιατί γίνονται όλα αυτά στον δήμο.

Ειστε ο τελευταίος στην Κάρπαθο που μπορειτε να μιλατε για αξιοπρέπεια.

κ.αντιδήμαρχε εσεις στην Κάρπαθο ειστε γνωστός σαν ο γαμπρός του Τζωρζη(και σε καμμία περίπτωση δεν το εννοώ υποτιμητικά για τον εκλιπόντα.Το αντίθετο)Εμενα όσοι με ξέρουν, με ξέρουν σαν Μιχάλη Μανωλακη του Ηλία.