Τον Μιχάλη Μπαριανάκη παρουσίασε στην ομάδα του ο Γιώργος Χατζημάρκος

Τον Μιχάλη Μπαριανάκη παρουσίασε στην ομάδα του ο Γιώργος Χατζημάρκος

Ο Γιώργος Χατζημάρκος συνεχίζει να παρουσιάζει τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του και σήμερα ήταν η σειρά του Μιχάλη Μπαριανάκη! 

“Τον Μιχάλη Μπαριανάκη δεν τον καλωσορίζω γιατί ήταν πάντα παρών. Παρών στην παράταξη, στους αγώνες, στις μάχες, στις αγωνίες.
Πάντα με πρόταση και ευθυκρισία.
Μιχάλη, Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε …”

Ο κ. Μπαριανάκης, εργοδηγός δομικών έργων με τέσσερις θητείες στον Β’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί ξανά με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και περηφάνιας αποδέχομαι την πρόσκληση του επιτυχημένου σε ολόκληρη την Επικράτεια Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και συστρατεύομαι κι εγώ στο ψηφοδέλτιο της νίκης, στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια,  έλειψα ως ενεργός, παραγωγικός  Περιφερειακός Σύμβουλος όπως ξέρω να  αγωνίζομαι τόσα χρόνια στις Συνεδριάσεις της Παράταξης και του Περιφερειακού μας Συμβουλίου. 

Είμαι πεπεισμένος ότι η επανεκλογή της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του  Γιώργου Χατζημάρκου στην πενταετία 2023 – 2028 θα ισχυροποιήσει και θα επεκτείνει το τεράστιο έργο που έχει πραγματοποιηθεί την τρέχουσα τετραετία. 

Στους νέους αυτούς στόχους που έχουν τεθεί, θα βρεθώ στο πλάι του Γιώργου Χατζημάρκου και της Παράταξής μου για να φέρουμε σε πέρας ό,τι έχουμε σχεδιάσει.

Με την εμπειρία, τη σοβαρότητα, τη διορατικότητα και την προσήλωση στο έργο που θα μας ανατεθεί να υπηρετήσουμε εκ νέου».

 

Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Μπαριανάκης είναι εργοδηγός Δομικών Έργων στη Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού έχει διατελέσει:

– Επίκουρος Νομάρχη και ιδρυτής του ΝΑΟΔ (Νομαρχιακός Αθλητικός Οργανισμός Δωδεκανήσου 1998-2002)

– Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Διαγόρεια 1998 – 2002

-Εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος κατά τις θητείες: 1998-2002,  2002-2006, 2006-2010

– Εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο κατά τη θητεία 2014-2019

– Πρόεδρος στο Περιφερειακό Φυτώριο 2014 -2019

Επίσης, είναι ενωσιακός Προπονητής από το 1996 στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και συμμετείχε σε Αθλητικά Σωματεία και σε Διοικητικά Συμβούλια ως μέλος και μέτοχος σε ΚΟΛΟΣΣΟ, ΔΙΑΓΟΡΑ, ΡΟΔΟ και ΡΟΔΙΑΚΟ.

21.4.2023

Καρπαθιακά Νέα