Ο Μιχάλης Μουστακάκης τερμάτησε στον αγώνα δρόμου 10χλμ και ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον βοήθησαν

Ο Μιχάλης Μουστακάκης τερμάτησε στον αγώνα δρόμου 10χλμ και ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον βοήθησαν

Σήμερα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ένας στόχος που πριν από κάτι μήνες έμοιαζε για μένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Πριν από ακριβώς 18 μήνες περνούσα την πόρτα του χειρουργείου, έχοντας υποστεί έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς, ρήξη αχίλλειου τένοντα. Μια πολύ επώδυνη εμπειρία, τόσο για μένα, αλλά πολύ περισσότερο για την οικογένεια μου, καθώς σχεδόν για σχεδόν 4 μήνες, τους χειρότερους της τουριστικής περιόδου, δεν μπορούσα να περπατήσω…ενώ για πολύ περισσότερους είχα προβλήματα…

Το χειρότερο μου όμως ήταν αυτό που μου λέγαν: τι θες την μπάλα στα γεράματα! Όμως η μαχαιριά στην καρδιά ήταν το: δεν θα ξαναπαίξεις μπάλα…..

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο είχα πραγματικά την τύχη να γνωρίσω καλύτερα και να έρθω κοντά με ανθρώπους που με βοήθησαν , με κουράραν, με συμβούλεψαν, αποτέλεσαν έμπνευση και μου έδωσαν κίνητρο ώστε να προχωρήσω και να ξεπεράσω αυτές τις δυσκολίες…

Σήμερα λοιπόν, αισθάνομαι ότι είναι η καλύτερη στιγμή να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους:

Τον συμπατριώτη μας χειρούργο ορθοπεδικό Νίκο Πικουλή , Nikos Pikoulis σ’ ευχαριστώ έκανες εξαιρετική δουλειά!

Τον χειρούργο ορθοπεδικό Ντεϊμεντέ Παναγιώτη στο Νοσοκομείου Καρπάθου, ντειμεντες παναγιωτης σ’ ευχαριστώ! Για την άριστη αρχική διάγνωση και την άριστη μετεγχειρητική αντιμετώπιση μου.

Τον γυναικολόγο, ναι! Τον γυναικολόγο Τσίγκο Παύλο για την αρχική αντιμετώπιση μου στα επείγοντα του Νοσοκομείου Καρπάθου.Παυλος Τσιγκος σ’ ευχαριστώ

Τον Βασιλαράκη Βασίλη και την ομάδα του στο PhysioVita Rehabilitation Clinic , για την εξαιρετική αποκατάσταση μου, που ίσως ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι! Αλλά η αιτία που σήμερα τερμάτισα στα 61min τα 10χλμ!!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πρέπει να το πω στην κολώνα του σπιτιού μου, την κυρία που με αντέχει! Anna Moustakaki Kocham cię

Τα θερμά μου συγχαρητήρια, στην Ματίνα Λεντή και την Margarita Alexiou για τον σημερινό τους αγώνα και τον εξαιρετικό χρόνο που πέτυχαν!

Επίσης, θέλω να πω σε αυτούς που μου λέγαν: τι θες την μπάλα στα γεράματα ή δεν θα ξαναπαίξεις μπάλα ότι είχαν δίκιο!! Μπάλα δεν ξαναπαίζω…..(για ασφάλεια όχι τίποτα)

Τέλος να ευχαριστήσω όλους εσάς που αντέξατε και διαβάσετε μέχρι τέλος αυτή την μακροσκελή μου ανάρτηση.

Καλη επιτυχία στους συμπατριώτες μας που τρεχουν αυριο!
12.11.2023
Καρπαθιακά Νέα