Νέος Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Καρπάθου ο Θεόδωρος Μπαμπαλής πρώην δήμαρχος Αγράφων

Νέος Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Καρπάθου ο Θεόδωρος Μπαμπαλής πρώην δήμαρχος Αγράφων

Με απόφαση Δημάρχου Καρπάθου προσελήφθει  ο κ. Μπαμπαλής Θεόδωρος του Παναγιώτη ως Γενικός Γραμματέας για τον Δήμου Καρπάθου.
Ο Δήμαρχος μπορεί με απόφαση του να αναθέτει στον Γενικό Γραμματέα την υπογραφή, με εντολή του, εγγράφων και πιστοποιητικών, πλην χρηματικών ενταλμάτων.

Ο Γενικός Γραμματέας απολύεται με απόφαση του Δημάρχου, που δημοσιεύεται σε περίληψη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Επίσης παύει να ασκεί τα καθήκοντα του και απολύεται αυτοδικαίως όταν ο Δήμαρχος απολέσει την ιδιότητα του για οποιονδήποτε λόγο.

Η παρούσα απόφαση ισχύει από την υπογραφή της, για όλες τις συνέπειες. Περίληψη της απόφασης αυτής θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 

Ο Θεόδωρος Μπαμπαλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άγραφα. Είναι 46 ετών και παντρεμένος με τη Μαρία Μώκα από τη Δαφνούλα Αγράφων.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ έχει φοιτήσει και στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Από το 1998 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγράφων ενώ στις εκλογές του 2002 και του 2006 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης. Τη διετία 2000 – 2002 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγράφων.

Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανευρυτανικής Ένωσης.

Από το 2010 έως και σήμερα ήταν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγράφων.

Από το 2014 έως 2019 ήταν Δήμαρχος Αγράφων.

πηγη www.agrafanews.gr