Ο Δήμος Καρπάθου ελευθέρωσε σκύλα στο φυσικό της περιβάλλον χωρίς να τη στειρώσει!

Ο Δήμος Καρπάθου ελευθέρωσε σκύλα στο φυσικό της περιβάλλον χωρίς να τη στειρώσει!
Ο Δήμος Καρπάθου ελευθέρωσε σκύλα στο φυσικό της περιβάλλον χωρίς να τη στειρώσει. Οι Φίλοι Ζώων Καρπάθου αναζητούν υιοθεσία και για εκείνη και για τα κουτάβια της!
Μια νέα απίστευτη ιστορία, που αφορά τα αδέσποτα ζώα, έρχεται να προστεθεί στο σήριαλ αδιαφορίας από τον Δήμο Καρπάθου. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα θηλυκό ενήλικο σκυλί, την SPARROW, που μετά από καταγγελία για κακοποίηση το Αστυνομικό τμήμα Καρπάθου ερεύνησε την υπόθεση και τη βρήκε μόνιμα δεμένη και υποσιτισμένη. Αστυνομικοί την πήραν στο τμήμα και την φιλοξένησαν, μάλιστα ήταν εκείνοι που τη βάφτισαν SPARROW, δηλαδή σπουργιτάκι…
Ακολουθώντας τους νόμους, την επόμενη ημέρα την παρέδωσαν στον Δήμο του νησιού. Εκεί τα πράγματα έμπλεξαν!
Η σκύλα φιλοξενήθηκε μεν για λίγο σε κάποια τοποθεσία του Δήμου ωστόσο από τον Δήμο Καρπάθου δεν υπήρξε απολύτως κανένα ενδιαφέρον για να της κάνουν στείρωση και να της παρέχουν εμβολιασμό και την απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα όπως ορίζει ο νόμος!
Μετά από μια βδομάδα την άφησαν ελεύθερη και ο Γολγοθάς του αδέσποτου ζώου συνεχίστηκε για μήνες.
Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν.
Την επανένταξαν χωρίς μέριμνα για τη σίτιση της, χωρίς στείρωση, χωρίς εμβόλια.
Τριγυρνούσε μόνη για μήνες στα βουνά, άρρωστη και υποσιτισμένη, βρέθηκε ελεύθερη στο βουνό και είχε μείνει έγγυος! Μας ειδοποίησαν ότι την έπιασαν, με μόνο 3 από τα 4 κουταβάκια που είχαν δει αρχικα και τους αναλάβαμε όλους εδώ και έναν μήνα.
Η Sparrow παρόλα αυτά θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί! Ανοίξτε την αγκαλιά σας στην πιο τρυφερή μάνα του κόσμου, είναι μόνο 3.5 ετών και 15 κιλάκια και διψάει για χάδια και παιχνίδια!
Να αναφέρουμε ότι έχει ερλιχίωση αλλά σε μικρό βαθμό και είναι κάτι που θεραπεύεται. Της δόθηκε αντιβίωση και σε ένα μήνα θα της ξανά κάνουμε εξετάσεις για να δούμε τα αποτελέσματα! Τα τρια κουταβάκια της φοβούνται λιγάκι τους ανθρώπους, είναι 3-4 μηνών και θα γίνουν από 15 μέχρι 20 κιλά! Είναι η καλύτερη στιγμή για να αλλάξουμε όλοι μαζί την μοίρα αυτής της ταλαιπωρημένης οικογένειας, ώρα να τους βρούμε υπέροχες οικογένειες!
Ποιος θα υιοθετήσει την Sparrow? Ποιος την Alina? Ποιος τον Ringo και ποιος την Claudia?