ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡ. ΧΑΛΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΛΙΣ ΑΦΙΧΘΕΙΣΑ ΕΚ LOS ANGELES (CA) U.S.A. ΣΤΑ ΣΠΟΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΦΟΒΟΥ)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ  ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡ. ΧΑΛΚΙΑ  ΣΤΗΝ ΜΟΛΙΣ ΑΦΙΧΘΕΙΣΑ ΕΚ LOS ANGELES (CA) U.S.A.  ΣΤΑ ΣΠΟΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ  ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ  ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΦΟΒΟΥ)

Σπόα Καρπάθου, 11/7/2021

Την αγαπημένη μας εξαδέλφη, Ζωή Γεωργίου Μαρκοπούλου θυγατέρα της Ευδοξίας Μαρκοπούλου – Φόβου που αποφοίτησε από το CALIFORNIA POLYTECHNIC STATE UNIVERSITY παίρνοντας χωρίς καμία απώλεια χρόνου και με διακρίσεις το πτυχίο της στην Επιστήμη της Ανάπτυξης των Παίδων (Bachelors in Science of Child Development)συγχαίρομε από καρδιάς για τη σπουδαία επιτυχία της.

Στους ευτυχείς γονείς ευχόμαστε να πάρουν την ίδια χαρά κι από τα άλλα τους παιδιά, το Τάσο και το Στάθη. Στην περήφανη γιαγιά Ζωή Φόβου – Κουμπανιού, το γένος Χαλκιά, που δε χορταίνει να καμαρώνει την ανεστετούρα της, σύντομα να φιλήσει τα στέφανά της και να ‘ναι και στα Σπόα!

Η χαρά όλων μας, που έφτασαν από τη μακρινή Καλιφόρνια και βρίσκονται στο προγονικό χωριό μας τα ξαδέλφια μας η Ευδοξία, η Ζωή, ο Τάσος και η αγαπημένη γιαγιά τους Ζωή δεν περιγράφεται.

Τους ευχόμαστε καλή διαμονή κι ο πολιούχος του χωριού μας ο Άης Γιώργης, που είναι γείτονάς τους, να φέρει σύντομα κοντά μας το Γιώργο και το Στάθη.

Οικογένεια Βασιλείου Γεωργίου Χαλκιά.