Περιφεριάρχης Ν. Αιγαίου: 1.053.185,10 ευρώ πλακοστρώσεις νήσου Κάσου

Περιφεριάρχης Ν. Αιγαίου: 1.053.185,10 ευρώ πλακοστρώσεις νήσου Κάσου

Σήμερα στην Ηρωΐκή Νήσο Κάσο διεξάγονται επετειακές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση των 200 ετών απο το Ολοκαύτωμα του νησιού και αύριο θα βρισκόμαστε εκεί και εμείς μαζί με τους περήφανους Κασιώτες στην κορύφωση των σχετικών εκδηλώσεων.

Ενα απο τα έργα του νησιού, αυτό των πλακοστρώσεων, για το οποίο το νησί πάλεψε πολλά χρόνια και κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση, έφτασε στο τέλος της διαδικασίας δημοπράτησης του και προχωρήσαμε στην υπογραφή της σχετικής εργολαβικής σύμβασης την οποία και θα παραδώσουμε αύριο στον Δήμαρχο Μιχάλη Ερωτόκριτο, που επίσης πάλεψε για αυτό το έργο και με ανυπομονησία περίμενε την έναρξη του.

Μια δημοπράτηση που ανέλαβε η Περιφέρεια μας στο πλαίσιο της υποστήριξης που συνειδητά παρέχουμε στους Δήμους των νησιών μας.

Στους Δήμους όλων των νησιών μας,

Γιατί, έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς το καθήκον μας απέναντι στα νησιά μας.

Και αυτό που γίνεται χωρίς νομική υποχρέωση, έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία και σφραγίζει το αποτύπωμα, το ηθικό αποτύπωμα, μιας Περιφέρειας που ορκίστηκε στην σκληρή δουλειά.

Και το κάνει πράξη

6.6.2023

Καρπαθιακά Νέα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΗΣΙ+ΕΡΓΟ I Υπογράψαμε την Εργολαβική Συμβαση για το έργο "Πλακοστρώσεις Νήσου Κάσου" 1.053.185,10€"