Δικαστική περιπέτεια στην οικογένεια του Πήτερ Άγγελου. Νέα κατάθεση από τη σύζυγο του

Δικαστική περιπέτεια στην οικογένεια του Πήτερ Άγγελου. Νέα κατάθεση από τη σύζυγο του

Σε μια σφραγισμένη νέα δικαστική κατάθεση, προχώρησε η Γεωργία Άγγελος σε μια προσπάθεια να πάρει τον έκτακτο έλεγχο του δικηγορικού γραφείου του συζύγου της Πήτερ Άγγελου, σύμφωνα με άρθρο της thedailyrecord.com.

Η σύζυγος του Πήτερ Άγγελου ισχυρίστηκε μέσω των δικηγόρων της ότι η εταιρεία κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών της, συμπεριλαμβανομένων των καταπιστευματικών λογαριασμών IOLTA.
Οι δικηγόροι της Γεωργίας Άγγελου δήλωσαν στο δικαστήριο την Τετάρτη ότι η εταιρεία κινδυνεύει από «καταστροφή» εάν η τράπεζα παγώσει τους λογαριασμούς.

Η φημισμένη εταιρεία χτίστηκε σε δεκαετίες από πελάτες που σχετίζονται με τον αμίαντο, αλλά το μέλλον της έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση αφού ο επί χρόνια ιδιοκτήτης της, ο 93χρονος Peter Angelos, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο, αρρώστησε το 2018 και έχασε την ικανότητα να διαχειρίζεται τα επιχειρηματικά του συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας του στη συμμετοχή στην ομάδα Baltimore Orioles.

Η απώλεια της ηγεσίας οδήγησε σε δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο γιων του, Λούη και Τζον Άγγελο. Ο Λούης Άγγελος, που είναι δικηγόρος, ισχυρίζεται ότι είναι πλέον ο νόμιμος ιδιοκτήτης της εταιρείας του πατέρα του. Ο Λούης Άγγελος υποστήριξε σε νέες καταθέσεις ότι ο πατέρας του σκόπευε να αναλάβει την εταιρεία και ότι η μητέρα και ο αδερφός του δεν έχουν καμία εξουσία να διευθύνουν την εταιρεία επειδή δεν είναι δικηγόροι.

Ο Λούης Άγγελος ισχυρίζεται επίσης ότι πούλησε ο ίδιος την εταιρεία, σε τιμή που θα καθοριστεί αργότερα, μέσω γραμματίου.
Ο Τζον Άγγελος, με τον οποίο η μητέρα του, Γεωργία, συμμετείχε στη δίκη, ισχυρίζεται ότι ο Λούης Άγγελος δεν είχε καμία εξουσία να αγοράσει το δικηγορικό γραφείο και αγνόησε επανειλημμένα τις προσπάθειες της οικογένειάς του είτε να πουλήσει την εταιρεία είτε να χαλαρώσει τις δραστηριότητές της. Ο Πήτερ Άγγελος δεν είχε συνεργάτες και δεν σκόπευε η εταιρεία να συνεχίσει να λειτουργεί αφού δεν ήταν πλέον στο τιμόνι, ισχυρίστηκε η Γεωργία Άγγελος στα δικαστικά έγγραφα.

Η Γεωργία Άγγελος ζήτησε από έναν δικαστή να ακυρώσει την πώληση της εταιρείας από τον Louis Angelos στον εαυτό του και να επιβεβαιώσει ότι έχει την εξουσία να χειρίζεται το δικηγορικό γραφείο ως ο μοναδικός δικηγόρος του συζύγου της.
Η ακροαματική διαδικασία της Τετάρτης έδωσε την πρώτη ένδειξη ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της δικηγορικής εταιρείας κινδυνεύουν να παγώσουν από την Wells Fargo. Η έκτακτη πρόταση της Γεωργίας Άγγελου για τον έλεγχο της εταιρείας κατατέθηκε σφραγισμένη, επομένως δεν είναι διαθέσιμη στο κοινό.

Στο δικαστήριο, ωστόσο, ο δικηγόρος της, Τζόζεφ Τζέι, είπε ότι η Γεωργία Άγγελος είχε συνειδητοποιήσει το πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα και έπρεπε να αναλάβει τους τραπεζικούς λογαριασμούς ώστε η εταιρεία να μπορέσει να αντιμετωπίσει το ζήτημα με την Wells Fargo. Ο Τζέι πρότεινε να επιτραπεί στην κυρία Γεωργία Άγγελου να διορίσει έναν διαχειριστή για να διευθύνει την εταιρεία.

πηγή  thedailyrecord.com