Με πολύ μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της παράταξης Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ στο Πολ. Κέντρο της Αδελφότητας Ολυμπιτών η ΒΡΥΚΟΥΣ στη Ρόδο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της παράταξης Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ στο Πολ. Κέντρο της Αδελφότητας Ολυμπιτών η ΒΡΥΚΟΥΣ στη Ρόδο

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χτες 9 Ιουλίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αδελφότητας Ολυμπιτών η ΒΡΥΚΟΥΣ, στο πλαίσιο της παρουσίασης των Στόχων και των Θέσεων της Δημοτικής μας Παράταξης Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, στο Καρπαθιακό κοινό.

Αναλύθηκε εκτενώς όλη η τωρινή πραγματικότητα σχετικά με την κατάσταση στον Δήμο, αναδείχθηκαν όλα τα διαχρονικά αλλά και τα τωρινά προβλήματα της Καρπάθου και των πολιτών της και προτάθηκαν λύσεις που έγιναν πλήρως αποδεκτές από τους παρευρισκόμενους! Όλοι δήλωσαν παρόντες και αρωγοί στην δύσκολη , αλλά και ελπιδοφόρα αυτή προσπάθεια, επενδύοντας μόνο στην Αλήθεια και στους ανθρώπους που την υπηρετούν!

Έγιναν τοποθετήσεις και αναλύθηκαν θέσεις και απόψεις από σημαντικούς παράγοντες της κοινωνίας μας, όπως ο Γιώργος Υψηλάντης, Καρπάθιος και Εκπρόσωπος Τύπου της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Καρπάθου Γιάννης Μηνατσής, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Μανώλης Διακομανώλης, ο Γιώργος Ζωγραφίδης πρώην Γ.Γ. του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ρόδου Νίκος Διακογεωργίου, οι πρώην πρόεδροι της Αδελφότητας η ΒΡΥΚΟΥΣ Νίκος Αναστασιάδης και Μιχάλης Νικολαίδης και ο ζωγράφος και δάσκαλος  τέχνης Μάνος Αναστασιάδης.

Τοποθετήθηκε, επίσης και συντόνισε όλη την διαδικασία της εκδήλωσης, ο εξαιρετικός συμπατριώτης μας, Πρόεδρος της ΒΡΥΚΟΥΣ Μιχάλης Μακρυμανώλης, τον οποίο ιδιαίτερα ευχαριστώ για την άψογη οργάνωση της συζήτησης ειδικότερα αλλά και της εκδήλωσης γενικότερα! 

Ευχαριστώ επίσης το τηλεοπτικό κανάλι ΙΡΙΔΑ, που πάντα στηρίζει όλα τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή μας, που με άψογο τρόπο κάλυψε την σημαντική για όλους μας αυτήν εκδήλωση!

Η μαζική παρουσία του κόσμου δυναμική και ελπιδοφόρα! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από την καρδιά μου!

Θα είμαστε πάντα παρόντες για να κάνουμε όλοι μαζί τα επόμενα βήματα…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρόδος 10 Ιουλίου 2023