Νικόλαος Πρωτόπαπας: "Ουδέποτε αρνήθηκα τον διορισμό μου στο Νοσοκομείο. Έμεινε να με καλέσουν για υπογραφές στο υπουργείο"

Νικόλαος Πρωτόπαπας: "Ουδέποτε αρνήθηκα τον διορισμό μου στο Νοσοκομείο. Έμεινε να με καλέσουν για υπογραφές στο υπουργείο"

Με σχόλιο του ο κ. Νίκος Πρωτόπαπας εκφράζει τη θέση του για μια συζήτηση που ακούγεται αρκετό καίρο στην Κάρπαθο και έχει θέμα τον ίδιο και τον διορισμό του στη θέση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού: 

Δύο χρόνια μετά συζητάμε τα ίδια.

Και επειδή συνεχίζεται εκ του πονηρού μια συζήτηση με το όνομά μου ότι δηλαδή αρνήθηκα να αναλάβω τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Καρπάθου σας παραπέμπω σε παλαιότερες αναρτήσεις μου στις 25/6/2020 για το τι πραγματικά έγινε.
Φυσικά ουδέποτε αρνήθηκα τον διορισμό μου. Το μόνο που έμενε ήταν να με καλέσουν μετά τις εκλογές από το υπουργείο για μια υπογραφή.
Φυσικά δεν ήθελαν να με διορίσουν φυσικά πιέστηκαν από πολλούς τοπικούς παράγοντες είτε γιατί ήθελαν εκείνοι τη θέση ή απλά επειδή γνώριζαν ότι δεν θα περνούσαν καλά με τη δική μου Διοίκηση. Στην πορεία όμως οι μνηστήρες πίεζαν τόσο που δεν μπορούσαν να επιλέξουν τον πιο άριστο…
Φυσικά αρνήθηκα να υποβάλω εκ νέου τα χαρτιά μου στη νέα προκήρυξη και εκ του αποτελέσματος καλά έκανα.
Αλήθεια αν ήταν δική σας επιχείρηση θα την αναθέτετε σε Διοικητή εξ αποστάσεως;
Ελπίζω ο νέος διοικητής να εγκατασταθεί άμεσα κ μόνιμα στο νησί να αξιολογήσει την υπάρχουσα κατάσταση και τις ανάγκες που υπάρχουν, να σκύψει πάνω από τα προβλήματα των εργαζομένων και να λύσει όσες παθογένειες μεταφέρθηκαν από το κέντρο υγείας.
Τα κροκοδείλια δάκρυα ορισμένων εκ των υστέρων δεν πείθουν κανέναν…