Σύλλογος Απανταχού Αρκασιωτών Καρπάθου: Εκλογές στις 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, Κυριακή και ώρα 5μ.μ.

Σύλλογος Απανταχού Αρκασιωτών Καρπάθου: Εκλογές στις 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, Κυριακή και ώρα 5μ.μ.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο για τους συλλόγους, ήρθε η ώρα να κάνουμε ξανά εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου !

ΣΤΙΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, Κυριακή και ώρα 5μ.μ. σας προσκαλούμε στην αίθουσα του συλλόγου μας ! Ειναι απαραίτητη η παρουσία σας και θα χαρούμε να δούμε άτομα της νεολαίας μας για να τους εντάξουμε στον σύλλογο !

Θα γνωρίσουν και την αίθουσα μας, στην οποία μπορούν να συγκεντρώνονται και να κάνουνε εκδηλώσεις με την στήριξη μας σε ότι χρειαστούν !

Παρολα τα προβλήματα και τις επιπτώσεις του κορονοϊού, στην θητεια του απερχόμενου μας Δ.Σ. προλαβαμε να πούμε τα κάλαντα μια φορά, κάναμε μια εκδήλωση της Υπαπαντης , γιορτάσαμε την γιορτή της γυναίκας, πήγαμε στο θέατρο όπου έπαιζε ο Καρπαθιος φιλος, Μ. Γεραπετριτης, δώσαμε βοήθημα σε χωριανούς μας που είχαν ανάγκη στην Αρκασα, δωρησαμε χρήματα στο δημοτικό σχολείο Αρκασας εις μνήμη αποθανόντα χωριανών μας κ.α.

Επίσης δηλώσαμε παρουσία σε εκδηλώσεις άλλων συλλόγων, Καρπαθίων και Δωδεκανησιακων και εδώ και στην Καρπαθο!

Μελανό σημείο της θητείας μας ήταν ο αιφνίδιος θανατος της πολυαγαπημένης μας Καλλιοπης Ν. Σκευοφυλάκια, που για χρόνια υπήρξε πολύ ενεργό μέλος του συλλόγου μας .. Τον αγαπούσε και τον υπηρέτησε με πολύ αγάπη .. Αιωνία η μνήμη της..

Απερχόμενο Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σοφια Πιττα Μπρα

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιωτα Εμμανουηλίδη Σακελλαρίδη

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Καλλιόπη Σκευοφυλακα Κωνσταντινιδη

ΤΑΜΙΑΣ: Σοφια Προικη Πιττά (στην θέση της Καλλιοπης Ν. Σκευοφυλάκια)

Β’ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Μαριαννα Μπρα Μαρακάκη

ΜΕΛΗ: Ειρηνη Προικη, Ευδοξια Σκευοφυλακα Γκονη, Χριστίνα Πυλιαρη Πλη, Μαρία Μαστρομηνα Καμαρατου.

Υπεύθυνος νεολαίας : Μιχαήλ Στ. Κωνσταντινιδης

Δελτίο Τύπου

4.10.2022

Καρπαθιακά Νέα