ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Στον βραβευμένο διασώστη Μερκούριο Κυπραίο παραδόθηκε πρόπλασμα και εκπαιδευτικός απινιδωτής!

ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Στον βραβευμένο διασώστη Μερκούριο Κυπραίο παραδόθηκε πρόπλασμα και εκπαιδευτικός απινιδωτής!

Στο γραφείο της Επάρχου σήμερα, μέσα σε ένα φιλικό και γόνιμο κλίμα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου, παρέδωσε το πρόπλασμα και τον εκπαιδευτικό απινιδωτή, στον κο Μερκούριο Κυπραίο – Διασώστη. 

 Ένα αίτημα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου, το οποίο στήριξε η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου και χρηματοδότησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, λαμβάνοντας υπόψη πόσο απαραίτητο είναι να γνωρίζουμε όλοι Πρώτες Βοήθειες.  

Ο βραβευμένος διασώστης κος Μερκούριος Κυπραίος, πραγματοποιεί σεμινάρια Πρώτων Βοηθείων, υπό την Αιγίδα του Επαρχείου Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου, τον τελευταίο χρόνο. Με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό έχει στα χέρια του εργαλεία για το νέο κύκλο επιμορφώσεων, που θα ξεικινήσει σύντομα. 

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών κος Νίκος Πρωτόπαπας καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κο Χατζημάρκο και την Έπαρχο κα Νικολαΐδου Καλλιόπη, που πάντα στέκονται δίπλα στο Σύλλογο. Εκθίασαν την προσφορά του κου Κυπραίου και δήλωσαν ότι θα είναι δίπλα του σε δράσεις με γνώμονα τη ζωή. 

Στεκόμαστε κοντά και υποστηρικτικά σε κάθε σύλλογο και φορέα που πραγματοποιεί μια τόσο σημαντική κοινωνική προσφορά, όπως αυτή των Εθελοντών Αιμοδοτών, που έχουν ανάγκη οι πολίτες.  

Προχωράμε όλοι μαζί, στέλνοντας το μήνυμα, ότι αν συνεργαστούν οι φορείς μπορούν να καταφέρουν πολλά. 

 Δελτίο Τύπου

10.11.2023

Καρπαθιακά Νέα