Συνεργασία του Δήμου Καρπάθου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Συνεργασία του Δήμου Καρπάθου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Ο Δήμος Καρπάθου σε συνεργασία με το Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ψυχολογία για Όλους», στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου και απευθύνεται στους δημότες με σκοπό να τους μυήσει στον κόσμο της Ψυχολογίας.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Ψυχολογία για Όλους», έχει δωδεκάμηνη διάρκεια, 450 ωρών και ο τρόπος διδασκαλίας του είναι μεικτός: Ο κάθε δημότης μελετά μόνος του το πλούσιο ψηφιακό υλικό, το οποίο αναρτάται σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ή αποστέλλεται με e-mail, ενώ προβλέπονται δώδεκα δίωρες (μία κάθε μήνα) συναντήσεις μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom, κατά τις οποίες υπάρχει ζωντανή αλληλεπίδραση με τον εκάστοτε διδάσκοντα.
Το πρόγραμμα μοριοδοτείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για συγκεκριμένες ειδικότητες (πχ. εκπαιδευτικών), ενώ αποδίδει σε όλους Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET (22,5).
Το Πρόγραμμα απευθύνεται:
α) σε πτυχιούχους Πανεπιστημίου και
β) σε αποφοίτους Λυκείου.
Λόγω της συνεργασίας με το Δήμο Καρπάθου, τα ετήσια δίδακτρα είναι 100 ευρώ και καταβάλλονται σε δύο δόσεις (αντί 250 ευρώ). Οι εγγραφές πραγματοποιούνται έως την 10η Φεβρουαρίου 2021.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν αναλυτικά την προκήρυξη εδώ: .
Σύνδεσμος εγγραφής: https://www.ru.aegean.gr/epos/?id=444.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Νίκη Κωνσταντινίδη, εργαζόμενη στο Κέντρο Κοινότητας Καρπάθου, στο 6947582901 – Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 15:00 ή να στείλετε e-mail στο kentrokoinotitaskonst@gmail.com.

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος