Ιστοσελίδα ετοιμάζει ο "ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ" με χορηγία του Οικονομολόγου Ηλία Εμμ. Λιορεϊση!

Ιστοσελίδα ετοιμάζει ο "ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ" με χορηγία του Οικονομολόγου Ηλία Εμμ. Λιορεϊση!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ – ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ «ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ   ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΗΛΙΑ ΕΜΜ. ΛΙΟΡΕΪΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

Συνεδρίασε χθες Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ολύμπου – Διαφανίου Καρπάθου «ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και αποδέχτηκε ομόφωνα την πατριωτική προσφορά του Οικονομολόγου Ηλία Εμμ. Λιορεΐση που αφορά το στήσιμο της υπό δημιουργίαν πληροφοριακής ιστοσελίδας του Συνδέσμου με χορηγία του συγκεκριμένου συμπατριώτη.

Ο Ηλίας Εμμ. Λιορεΐσης, γιος του Προέδρου του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Τουριστικού Σωματείου της Βόρειας Καρπάθου, είναι Οικονομολόγος, Στέλεχος του Σ.Δ.Ο.Ε. και Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, και προθυμοποιήθηκε φιλότιμα με επιστολή την οποία απέστειλε στο Δ.Σ. να στηρίξει τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Ολύμπου – Διαφανίου Καρπάθου «ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ» στα πρώτα του βήματα.

Η εν λόγω ιστοσελίδα προβλέπεται να περιλαμβάνει κάθε είδους χρήσιμη πληροφορία για τον επισκέπτη του τόπου μας σε έξι γλώσσες, καθώς και ενημερωτικές καταχωρήσεις των επιχειρήσεων των Μελών του Συνδέσμου.

Για το σκοπό αυτό ζητήθηκαν από το Δ.Σ. δύο επιπλέον προσφορές από επαγγελματίες του κλάδου, προτιμήθηκε όμως η ανιδιοτελής προσφορά που υπέβαλε ο Ηλίας Εμμ. Λιορεΐσης.

Πιο κάτω δημοσιεύεται η αποσταλείσα επιστολή του.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΕΜΜ. ΛΙΟΡΕΪΣΗ

ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

«ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ» 

 

Προς το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων

Ολύμπου – Διαφανίου Καρπάθου

“ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ”

Όλυμπος Καρπάθου,

857 00 ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Άλιμος Αττικής,                 4 Νοεμβρίου 2023

 

Αγαπητοί συμπατριώτες,

 

Μετά από ενημέρωση του πατέρα μου και Προέδρου του Συνδέσμου σας, Μανώλη Ηλ. Λιορεΐση, για την πρόθεση του φορέα σας να δημιουργήσει ενημερωτική ιστοσελίδα αναφορικά με θέματα του ενδιαφέροντος σας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την οικονομική στενότητα του ταμείου σας, τώρα στα ξεκινήματά σας, σας ενημερώνω ότι αποφάσισα για τη διευκόλυνση του προοδευτικού σας έργου να αναλάβω το σύνολο του κόστους της δημιουργίας της.

Η συγκεκριμένη  ιστοσελίδα θα περιλαμβάνει πληροφορίες γενικού χαρακτήρα σχετικές με τη φύση, την ιστορία, τον λαϊκό πολιτισμό του τόπου μας, τα αξιοθέατα, τους τρόπους άφιξης και αναχώρησης από την Βόρειο Κάρπαθο, τις δυνατότητες φιλοξενίας επισκεπτών στα χωριά μας (ύπνος, εστίαση, μετακινήσεις κ.λπ.) και άλλα ανάλογα. Θα παρέχεται επίσης η δυνατότητα ανάρτησης συγκεκριμένων πληροφοριών για κάθε επιχείρηση-μέλος του συνδέσμου σας.

Το υλικό το οποίο θα μπορεί να αναρτηθεί θα είναι κείμενα σε γλώσσες της επιλογής σας, τα οποία θα συνταχθούν με δική σας μέριμνα, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ.

Το μόνο το οποίο ζητώ, στο πλαίσιο της ανά χείρας προσφοράς μου είναι η συμπερίληψη σε καθορισμένο σημείο της ιστοσελίδας σας καταχώρησης σχετικής με τις επαγγελματικές μου ενασχολήσεις.

Παραμένοντας στη διάθεσή σας για κάθε διευκρινιστική πληροφορία,

σας χαιρετώ με ιδιαίτερη τιμή,

Ηλίας Εμμ. Λιορεΐσης,

Οικονομολόγος, Διευθυντικό Στέλεχος Σ.Δ.Ο.Ε.,

Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

κινητό: 6955462547

e-mail: Hliaslioreisis3@gmail.com

14.11.2023

Καρπαθιακά Νέα