Συνεργασία Σκακιστικού Ομίλου Καρπάθου με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΠΟΛΛΩΝ Βωλάδος

Συνεργασία Σκακιστικού Ομίλου Καρπάθου με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΠΟΛΛΩΝ Βωλάδος

Δελτίο Τύπου

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Αθλητικό Σύλλογο «Απόλλων» Βωλάδος, και να δεχόμαστε παιδιά από όλη την Κάρπαθο κάθε Σάββατο απόγευμα, 16:00-17:00, στους χώρους του συλλόγου!

Ήταν ανέκαθεν επιθυμία μας να δημιουργήσουμε σκακιστικά τμήματα στα χωριά μας, και να δώσουμε μία ακόμη αφορμή για να πλημμυρίσουν ξανά από φωνές και χαμόγελα. Η συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Βωλάδος είναι για εμάς χαρά, αφού πρόκειται για έναν σύλλογο με τον οποίο μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, αλλά και τιμή, γιατί είναι ο σύλλογος που μπόρεσε να «αναστήσει» ένα κλειστό σχολείο της Ελλάδας.

Ο «Απόλλων», παρέλαβε ένα εγκαταλελειμμένο σχολείο και σήμερα αυτός ο χώρος διαθέτει μεταξύ άλλων, βιβλιοθήκη-αναγνωστήριο, αίθουσα χορών και κοινωνικών εκδηλώσεων, γυμναστήριο, αίθουσα ping-pong, ιατρείο, καρπάθικο, χώρο προβολών, το αγαπημένο μας επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι και μία αυλή που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά!

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων Βωλάδος, και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο Πέτρο βαρδαούλη, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν ανοίγοντας –αφιλοκερδώς- τις πόρτες του συλλόγου για να μας υποδεχτούν και προσβλέπουμε σε μία πολύ δημιουργική συνεργασία!