Σχέδιο για το λιμάνι έβαλε στον παραλιακό ο Ντίνος Καραξής. Δήμος και κοινότητα του ζητούν να τα μαζέψει

Σχέδιο για το λιμάνι έβαλε στον παραλιακό ο Ντίνος Καραξής. Δήμος και κοινότητα του ζητούν να τα μαζέψει

Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 22 Ιουλίου 2022, ο μηχανικός κ. Ντίνος Καραξής προχώρησε στην τοποθέτηση δυο ξύλινων στάντ, στον παραλιακό δρόμο, δίπλα στο κλειστό τουριστικό περίπτερο του Δήμου Καρπάθου, στα οποία παρουσιάζει την πρόταση του για το νέο λιμάνι των Πηγαδίων.

Όπως ανέφερε στα Καρπαθιακά Νέα, η κίνηση αυτή έχει ενημερωτικό χαρακτήρα κι αυτό διότι πολλοί συμπατριώτες μας, καθημερινά, τον ρωτούν πιο είναι το δικό του σχέδιο, η πρόταση του, για το λιμάνι της Καρπάθου. Με τα ξύλινα στάντ, που τοποθέτησε, ανάρτησε πάνω σε αυτά τα σχέδια του, προσπαθεί έτσι να επικοινωνήσει την πρόταση του, που ωστόσο δεν έφτασε να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ούτε και στην ΕΣΑΛ!

Επίσης, ο  κ. Καραξής μας είπε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Χατζηκουτσό, πρόεδρο κοινότητας Καρπάθου, ζήτησε άδεια ή κάποιο μέρος να του υποδείξουν να τα τοποθετήσει όμως δεν πήρε καμιά απάντηση. Ήδη ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του ζήτησε σε αυστηρό τόνο να τα κατεβάσει ενώ και υπάλληλος του Δήμου Καρπάθου με παρουσία Αστυνομικού ζήτησαν από τον κ. Καραξή να μαζέψει τις δυο ξύλινες κατασκευές.

22.8.2022

Καρπαθιακά Νέα