Σχόλιο Πυροσβέστη για την πλημμύρα στο Νοσοκομείο Καρπάθου που προκαλεί ερωτήματα

Σχόλιο Πυροσβέστη για την πλημμύρα στο Νοσοκομείο Καρπάθου που προκαλεί ερωτήματα

Ο κ. Νικόλαος Παραγιός, Πυροσβέστης στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρπάθου κατέθεσε την άποψη του για το νερό που μπήκε στο Νοσοκομείο του νησιού. Η άποψη του προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και χρειάζονται επειγόντως απαντήσεις από τους ειδικούς.

Αναρωτιόμαστε, το ειδικό τμήμα της Πυροσβεστικής θα πράξει άραγε τα δέοντα;

Το σχόλιο του κ. Παραγιού:

“Ακου λέει αν είναι!!!!!!!! Εμενα ρώτα!!!!! Οι τύποι έστριψαν 7 υδρορροές σε εσωτερικό αίθριο το οποίο αίθριο επικοινωνεί με τις αίθουσες του νοσοκομείου. Ο όγκος των υδάτων ήταν τέτοιος που το υπάρχων κανάλι αποστράγγισης δεν μπορούσε να τα διοχετεύσει εκτός. εν ολίγοις κακοτεχνίες και σίγουρα έλλειψη σοβαρής μελέτης. δεν το λέω εγώ το αποτέλεσμα το λέει!!!!!!!!

ΥΓ πολλά “φιλιά” στους “ειδήμονες”….. τώρα που είναι νωρίς αν υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει κοινωνική ασφάλεια ασφάλεια του πολίτη κτλ

Ας κάτσουν ας οργανώνουν και ας προγραμματίσουν για την επόμενη κρίση για την επόμενη φυσική καταστροφή!!!!!!

και για να σας προλάβω έτσι και εκούσω η δω τους συνήθης γελοίους του καναπέ να σχολιάζουν η να το παίζουν ειδικοί ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ!!!!!!!! ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ξεφτίλες τόσα χρόνια από τις
αν ικανότητες σας!!!!!!!!!
ΥΓ 2 καλείται ο Δήμος Καρπάθου και το επαρχείο Καρπάθου και ηρωικής νήσου Κάσου άμεσα να συστήσουν ομάδα διαχείρισης κρίσεων ( όχι με της εγνωσμενης αξίας ηλιθιους) αλλά με αυτούς που ξέρουν και μπορούν. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!
Οσο για την υπηρεσία μου αθόρυβα αλλά ουσιαστικά κάναμε αυτό που έπρεπε και θα συνεχίσουμε!!!!!!!!”
“Και για να μην σας μπαίνουν ιδέες και κάνετε συνειρμούς κατά το δοκούν δεν μέμφομαι σε καμία περίπτωση το προσωπικό του νοσοκομείου η τον διευθυντή οι οποίοι πάλευαν απαντες μαζί με την υπηρεσία!!!!!!
Μέμφομαι το κράτος που παρέλαβε και τους τεχνικούς που σχεδίασαν και έφτιαξαν.”

(Στην φωτογραφία ο Νικόλας Παραγιός στην χθεσινή νεροποντή)
9.12.2022
Καρπαθιακά Νέα