Στην Η.Ν. Κάσο ξεκίνησαν σεμινάρια Θερινού Μαρξιστικού σχολείου, σε διοργάνωση από το Ινστιτούτο για τη Ριζοσπαστική Φαντασία

Στην Η.Ν. Κάσο ξεκίνησαν σεμινάρια Θερινού Μαρξιστικού σχολείου, σε διοργάνωση από το Ινστιτούτο για τη Ριζοσπαστική Φαντασία
Όπως μας ενημερώνει ο Βαγγέλης Καταχανάς με σχετική του ανάρτηση, ξεκίνησαν στην ΗΝ Κάσο τα σεμινάρια Μαρξιστικού σχολείου και θα διαρκέσουν περίπου 2 εβδομάδες. Οι συμμετέχοντες, καθηγητές και φοιτητές, είναι από όλο τον κόσμο. Ο κ. Καταχανάς αναφέρει στην ανάρτηση του:
Ξεκίνησαν σήμερα στη βιβλιοθήκη της Η.Ν. Κάσου οι εργασίες των σεμιναρίων του Θερινού Μαρξιστικού σχολείου που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο για τη Ριζοσπαστική Φαντασία (Intitut of radical imagination) με πρωτοβουλία του Κασιώτη αναπληρωτή καθηγητή πολιτικών επιστήμων του Πανεπιστήμιου της πόλης της Νέα Υόρκης Άκη Μπρατσή (Peter Bratsis).
Θα διαρκέσουν 2 περίπου εβδομάδες και συμμετέχουν καθηγητές και φοιτητές από όλα τα σημεία του ορίζοντα.
Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ελπίζουμε να γίνει θεσμός, ώστε να προβληθεί το νησί μας και με παρόμοιου επιπέδου δραστηριότητες.
Ο Δήμος της Η.Ν.Κάσου παραχωρώντας τη Δημοτική Βιβλιοθήκη ”Νικόλαος Μαυρής” για το συγκεκριμένο σεμινάριο έδειξε πως είναι ανοιχτός σε παρόμοιες διοργανώσεις, ανεξάρτητα πολιτικής κατεύθυνσης.