Οι "5 της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ" τοποθετούνται για τη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Οι "5 της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ" τοποθετούνται για τη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Κύριε Δήμαρχε

στο σημερινό δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε στα «Καρπαθιακα ΝΕΑ» αναφέρετε ότι είπα ( Μανωλάκης) ψέματα στους συμβασιούχους, Όταν μια ώρα πριν το δτ είχα υποβάλει την ανάκληση της παραίτηση μου για να γίνει η ΟΕ ώστε να ανανεωθεί η σύμβαση των συμβασιούχων και να γίνει η αγορά των rapid-test.

Και χωρίς καν να σας ενημερώσουν σας εκθέτουν με όλα αυτά που γράφετε στο δελτίο τύπου. Αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν ο Αντιπρόεδρος της ΟΕ ,οι συμβασιούχοι που ηταν μπροστά και η κ. Λυτου.
Πεστε μας κ .Δήμαρχε ποσό κρατάει η λαϊκή εντολή; Μάλλον όσον θέλετε και όσο διάστημα σας βολεύει. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ!!
Δεν κινδυνεύει η χρηματοδότηση του γηπέδου στο Απέρι. Σαυτό με ενημέρωσε (Μανωλάκης)  ο κ. Κρετσης παρουσία της κ Λυτού και του κ Μήνα Φουντη (αν δεν κάνω λάθος). Απλώς κινδυνολογείτε εσείς και οι Δημαρχος Παραγυιος και ο αντιπρόεδρος της ΟΕ τους οποίους αφήσατε πίσω στην θέση σας.

Σε δεινή κατάσταση είναι ο Δήμος από τις επιλογές σας κ Δήμαρχε παρολα αυτά εσείς κάνετε διακοπές στην Αμερική και πάτε από πάρτυ σε πάρτυ αφήνοντας ένα δήμο (σε δεινή θέση όπως λέτε) σε πολιτικά ανίκανους να διοικήσουν. Το μόνο που κάνουν είναι να πηγαίνουν  στον δήμο «πουλώντας» εξουσία. Ούτε εσάς δεν μπορούν να αντικαταστήσουν!!

Λυπούμαστε πραγματικά κ .Δήμαρχε, που βάζετε την υπογραφή σας σε κείμενα που γράφει αυτός που  δηλητηριάζει  με τον τρόπο του συνέχεια την κοινωνία. Όλοι ξέρουνε ποιος είναι. Έκανε το Δ/Τ  κοινοποίηση για να καλύψει το «λάθος» του που εξέθεσε τον δήμαρχο. Πλήρης Ανικανότητα και παραπληροφόρηση. Είναι πολιτικά επικίνδυνος.
Κ.Δήμαρχε σταματήστε να εκφοβίζετε ΔΣ οι οποίοι σας έκαναν δήμαρχο. Δεν σας φοβάται κανένας.

Εμεις δεν διαχειριζόμαστε χρήματα για να φοβόμαστε απειλές!

Οι ΔΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ

Ζανακης Δημήτρης
Λυκος Νικος
Λυριστης Γιάννης
Μανωλάκης Μιχαλης
Τσερκης Μανωλης