Με ρίζες από την Κάρπαθο, η ηθοποιός του «Ήλιου» που θα θα υποδυθεί την Αλκμήνη στην "Γη της Ελιάς"

Με ρίζες από την Κάρπαθο, η ηθοποιός του «Ήλιου» που θα θα υποδυθεί την Αλκμήνη  στην "Γη της Ελιάς"

Η «Γη της Ελιάς» έρχεται γεμάτη εξελίξεις. Η ιστορία μας τρέχει ενώ μία νέα άφιξη έρχεται να ανακατέψει ξανά την τράπουλα. Πιο συγκεκριμένα, στα επεισόδια που έρχονται στη Γη της Ελιάς θα δούμε να μπαίνει ένας νέος ρόλος, η Αλκμήνη

Οι πληροφορίες μας, θέλουν την Αλκμήνη να υποδύεται η νεαρή ηθοποιός Αγγελική Κιντώνη, η οποία θα έχει το ρόλο της υπαλλήλου – χημικού που πιάνει δουλειά στο εργαστήριο της Μυρτάλης.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τη Μυρτάλη να ζητά από τη Μαργαρίτα να της προτείνει μια υπάλληλο για το εργαστήριο της. Η Αλκμήνη λοιπόν θα είναι η νέα υπάλληλος η οποία θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη τόσο της Μυρτάλης όσο και της Ισμήνης, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτη και ευσυνείδητη. Η είσοδός της πρόκειται να ταράξει τα νερά.

Ποια είναι η Αγγελική Κιντώνη που θα υποδυθεί την Αλκμήνη στη Γη της Ελιάς

Η Αγγελική Κιντώνη με ρίζες από την Κάρπαθο έπαιξε τις προηγούμενες σεζόν στις σειρές «Ήλιος» του ΑΝΤ1 και «Κόκκινο Ποτάμι» του Open. Ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών και κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η ίδια για την ενασχόληση της με την υποκριτική έχει πει: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική ενστικτωδώς. Σπούδαζα φιλοσοφία και παιδαγωγική στη Θεσσαλονίκη όταν με παρότρυνε να ασχοληθώ με την υποκριτική ο καθηγητής κινηματογράφου μιας φίλης μου.

Εκείνη την περίοδο ένιωθα πως ήθελα να κάνω κάτι ομαδικό, πιο αυθόρμητο, πέρα από το αυστηρό πλαίσιο έκφρασης της φιλοσοφικής κι έτσι ξεκίνησα παράλληλα θέατρο ερασιτεχνικά. Τελείωσα τη φιλοσοφική, μου ήρθε μια φλασιά και μέσα σε 15 μέρες μετακόμισα στην Αθήνα και μπήκα στη δραματική. Μέσα στη σχολή κατάλαβα ότι έχω πραγματική ανάγκη τον αυτοσχεδιασμό και κυρίως την επικοινωνία η οποία είναι το θέατρο.

Αγαπούσα το αντικείμενο σπουδών στη φιλοσοφική, όμως κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ξεφύγω από τη θεωρία. Είχα γραφτεί σε εργαστήριο υποκριτικής, σε μαθήματα κεραμικής με πηλό, πήρα ποδήλατο! Ξεκίνησα δηλαδή πιο διερευνητικά και στη σχολή ανακάλυψα ότι το θέατρο με βοηθάει να καλλιεργήσω πτυχές του χαρακτήρα μου, όπως την επικοινωνία, τον αυτοσχεδιασμό… και κάπως πήγε μετά από μόνο του. Και οι δύο χώροι μού αρέσουν γιατί μελετούν τον άνθρωπο και τις σχέσεις».

The post Αυτή είναι η ηθοποιός του «Ήλιου» που θα θα υποδυθεί την Αλκμήνη στο εργαστήριο της Μυρτάλης στην Γη της Ελιάς first appeared on DIAVASETO.GR.

Μετάβαση στην Πηγή
Author: diavasetogr