Ο συμπατριώτη μας, Δρ Αλέξανδρος Καμαράτος, στο πλευρό του υπ. Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη

Ο συμπατριώτη μας, Δρ Αλέξανδρος Καμαράτος, στο πλευρό του υπ. Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη

Ο Γιάννης Μώραλης, νυν δήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος για τρίτη συνεχή φορά, ανακοίνωσε τον Δρ Αλέξανδρο Καμαράτο στον συνδυασμό: 

“Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον γιατρό Αλέξανδρο Καμαράτο, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή».

Είναι ένας επιστήμονας, ένας άνθρωπος με ενδιαφέρον για τα κοινά και τους συνανθρώπους του, με τον οποίο έχω τη χαρά να συνεργάζομαι παραγωγικά τα τελευταία 4 χρόνια κατά τα οποία διατελεί Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα ΚΕΠ του Δήμου Πειραιά, το Ληξιαρχείο και το Δημοτολόγιο.

Στη διάρκεια της θητείας του τα ΚΕΠ του Δήμου Πειραιά αναβαθμίστηκαν, είναι ένας άνθρωπος με διάθεση για προσφορά και νέες ιδέες και η παρουσία του στο ψηφοδέλτιό μας μας γεμίζει χαρά. Του εύχομαι καλή επιτυχία!”

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη θα είναι ο Αλέξανδρος Καμαράτος.

Ο Αλέξανδρος Καμαράτος γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά και έχει καταγωγή από τις Μενετές Καρπάθου. Είναι γιατρός, ειδικός παθολόγος – διαβητολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής του Διαβητολογικού Κέντρου και της Παθολογικής Κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά και Πρόεδρος του Πειθαρχικού της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με την παράταξη «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» και έκτοτε διατελεί Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ΚΕΠ, Ληξιαρχείου και Δημοτολογίου.

Ο Αλέξανδρος Καμαράτος σε δήλωσή του τόνισε:

«Μετά από μια τετραετία ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα ΚΕΠ, το Ληξιαρχείο και το Δημοτολόγιο, όπου έγινε μια λίαν παραγωγική εργασία γενικώς αποδεκτή και τα ΚΕΠ Πειραιά χαρακτηρίστηκαν ως τα καλύτερα της Ελλάδος, αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου να συμμετέχω, μαζί του, στην επόμενη προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του Δήμου μας. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες που αφορούν στην υγεία και στην κοινότητα γενικότερα, για όλους τους πολίτες, για όλους τους Πειραιώτες».

 

4.7.2023

Καρπαθιακά Νέα