Γιορτή λήξης μαθημάτων για το δημοτικό Απερίου Καρπάθου με πολύ παιγνίδι και αποχαιρετισμό στη διευθύντρια Αναστασία Βδοκάκη

Γιορτή λήξης μαθημάτων για το δημοτικό Απερίου Καρπάθου με πολύ παιγνίδι και  αποχαιρετισμό στη διευθύντρια Αναστασία Βδοκάκη

Μια ακόμα υπέροχη σχολική χρονιά στο Δημοτικό μας φτάνει στο τέλος της…!

Χθες πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη γιορτή λήξης ,γεμάτη τραγούδι & χορό, παιχνίδια (ομαδικά &σκυταλοδρομίες) και άλλες δράσεις των μαθητών με τους δασκάλους τους, όπως παραμύθι, τραγούδι στη νοηματική, χορό σε ζευγάρια&αρχαία γνωμικά!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς μας ,δασκάλους & ειδικότητες, για όσα έδωσαν στα παιδιά μας!!

Χαμόγελα, γέλιο αλλά και συγκίνηση πλημμύρισαν την αυλή του σχολείου μας… αφού αποχαιρετήσαμε τα παιδιά της Στ’ τάξης και τιμήσαμε την κα. Αναστασία Βδοκάκη, με την οποία είχαμε την τύχη και την τιμή να συνεργαστούμε τόσο όμορφα τα τελευταία 5 χρόνια !

Συγχαρητήρια στους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό!!!

Θα θελαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά τους στο σύλλογο τις κυρίες Μαρία Κωνσταντινίδη Καρακατσανη & Λούντα Σουμέικο Γεραπετρίτη για τα παγωτίνια καθώς επίσης και τις κ. Κωνσταντίνα Ασημόγλου Κρητσιώτη & Σταματίνα Χριστοδουλάκη Λάμπρου για τους χυμούς!!

Ευχαριστούμε επίσης και όλους όσους πρόσφεραν κεράσματα για τη χθεσινή γιορτή καθώς επίσης και όσους στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο το σύλλογο μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σε όλες μας τις δράσεις!

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 6:30μ.μ θα πραγματοποιηθεί και η γιορτή του νηπιαγωγείου μας στον αύλειο χώρο του.

Καλή πρόοδο στα παιδιά!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!👏👩‍🎓🧑‍🎓

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΕΡΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

11.6.2023

Καρπαθιακά Νέα

11.6.2023

Καρπαθιακά Νέα