Από την Κάρπαθος στην Αυστραλίας! Στο MEGA ο Μίλτος Βασιλειώτης

Μια βόλτα μέχρι την μακρινή Αυστραλία έκανε η εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, για να συναντήσει τον κ. Μίλτο Βασιλειώτη, έναν Έλληνα τσαγκάρη από την Κάρπαθο που ζει στην Καμπέρα.

«Αυτά τα παπούτσια τα σχεδιάζουμε εμείς εδώ. Κάνουμε και γυναικεία και αντρικά παπούτσια», ανέφερε για την επιχείρησή του εκεί.

«Ήρθα το 2001 εδώ. Προηγουμένως ήμουν στην Κάρπαθο, είμαι ακτινολόγος και δούλευα στο κέντρο υγείας εκεί», εξήγησε ο κ. Βασιλειώτης.

«Έρχονται και πολιτικοί και αθλητές, διάφοροι διάσημοι στο κατάστημα. Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί με τον πελάτη το παπούτσι. Έχω κρατήσει το κόστος σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Είναι γύρω στα 300 ευρώ τα γυναικεία, και γύρω στα 400 τα αντρικά. Είναι δερμάτινα τα παπούτσια», είπε ο ίδιος.

«Αυτή τη στιγμή δουλεύω με μια πλατφόρμα που θα πάει σε διάφορα σημεία του κόσμου. Είναι ένα κιόσκι που θα μπαίνει μέσα ο καταναλωτής, θα μετράει το πόδι του, θα σχεδιάζει πάνω στην οθόνη το παπούτσι ή θα μπορεί να παραγγείλει κάτι που του αρέσει», ανέφερε κλείνοντας ο κ. Βασιλειώτης σχετικά με τα επαγγελματικά σχέδιά του.

Δείτε το VIDEO: