Η Δέσποινα Νταργάκη στη διεθνή έκθεση τουρισμού Bit Milano 2023

Η Δέσποινα Νταργάκη στη διεθνή έκθεση τουρισμού Bit Milano 2023

Στην διεθνή έκθεση τουρισμού Bit Milano – Borsa Internazionale del Turismo, Allianz MiCo (MI) | 12-14 febbraio 2023 βρίσκεται η συμπατριώτισσα μας Δέσποινα Νταργάκη.

Η κα Νταργάκη, εξαιρετικά ενεργή σε τουριστικά θέματα όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, αυτή τη φορά δεν εκπροσωπεί φορέα της Καρπάθου και πρόκειται για προσωπική συμμετοχή στην σημαντική έκθεση.

Όπως αναφέρει στα Καρπαθιακά Νέα «στην διεθνή έκθεση  έχω κάποια ραντεβού σήμερα, όπως και αύριο, με blogger αλλά και tour operator που εξειδικεύονται στην τουριστική αγορά της Ελλάδας. Εδώ υπάρχει τεράστια προσέλευση κοινού αλλά δυστυχώς μικρή συμμετοχή μόνο από κάποιους προορισμούς της Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν συμμετέχει ο ΕΟΤ ούτε και η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου».

Αξίζει να αναφέρουμε η Έκθεση BIT 2023, άνοιξε τις πύλες της σήμερα Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, στο Μιλάνο, και θα διαρκέσει μέχρι 14 Φεβρουαρίου 2023. Αναφέρονται τουλάχιστον από 40.000 συμμετέχοντες ενώ θα υπάρχουν περισσότεροι από 1.000 tour operators, αλυσίδες ξενοδοχείων, ταξιδιωτικά γραφεία καθώς και ανεξάρτητοι πάροχοι ακινήτων.

Όπως αναφέρει το tourismtoday.gr στην BIT 2023 aναμένονται εκατοντάδες αγοραστές υψηλού προφίλ από όλο τον κόσμο , με ιδιαίτερα πολυάριθμες παρουσίες, κατά σειρά, από τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Γαλλία, τον Καναδά και τη Γερμανία. Μεταξύ των άλλων αγορών που εκπροσωπούνται περισσότερο είναι η Πολωνία, η Βραζιλία, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Ολλανδία.

12.2.2023

Καρπαθιακά Νέα