"ΔΗΜΗΤΡΑ" ΟΛΥΜΠΟΥ: Τελετή Λήξης Μαθημάτων Χορού - Τραγουδιού & Μουσικών Οργάνων 2022-2023

"ΔΗΜΗΤΡΑ" ΟΛΥΜΠΟΥ: Τελετή Λήξης Μαθημάτων Χορού - Τραγουδιού & Μουσικών Οργάνων 2022-2023

Το Σάββατο 1η Ιουλίου πραγματοποιήσαμε μια διαφορετική τελετή λήξης των παραδοσιακών μας μαθημάτων για την χρονιά που πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε.

Με απόφαση του ΔΣ προτείναμε στους γονείς και στα παιδιά να συναντηθούμε και να το γιορτάσουμε στο Splash Water Park στον Ισθμό της Κορίνθου.

Η ανταπόκριση από μεριάς των παιδιών αλλά και των γονιών τους ήταν καθολική. Έτσι δώσαμε ραντεβού το πρωί του Σαββάτου στις πισίνες και τις νεροτσουλήθρες του πάρκου, με καλοκαιρινή διάθεση αλλά και με τα απαραίτητα αξεσουάρ της εποχής.

Μικροί και μεγάλοι το διασκέδασαν και απόλαυσαν την δροσιά και τα παιχνίδια του υδάτινου πάρκου. Δεκάδες φίλοι και συμπατριώτες συγκεντρωμένοι σε ένα όμορφο χώρο κάτω από την φυσική σκιά των πεύκων, έπαιξαν με τα παιδιά τους και άδραξαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να μοιραστούν τα σχέδια τους για τις επικείμενες καλοκαιρινές διακοπές.

Αργά το απόγευμα με την αποχώρηση μας όλοι ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι με την καλοκαιρινή αυτή εμπειρία διασκέδασης.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους άξιους δασκάλους μας Φούλα Ζερβού, Γιώργο Ν. Αναστασιάδη Γιώργος Αναστασιάδης, Ανδρέα Ι. Φασάκη Andreas Fasakis και Δημήτρη Κύρκο για την απόλυτη στήριξη, την συνέπεια αλλά και την προσήλωση που επέδειξαν καθ’ όλη την χρονική αυτή περίοδο στο μεγαλειώδες έργο που επιτελούν για την μεταλαμπάδευση των παραδόσεων της Ολύμπου στα παιδιά και την νεολαία της παροικίας μας.

Χωρίς την δική τους συμβολή δεν θα είχαμε καταφέρει την επιτυχημένη επανέναρξη των μαθημάτων μας μετά από 3 σχεδόν χρόνια απραξίας λόγω της πανδημίας που προηγήθηκε. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους γονείς που στέκονται πάντα αρωγοί στις προσπάθειες του Σωματείου και παρακινούν επιμελώς τα παιδιά τους ώστε να μένουν κι εκείνα πιστά στα μονοπάτια της Ολυμπίτικης παράδοσης.

Δίνουμε με όλους ραντεβού στις πρώτες μέρες του Οκτώβρη για το ξεκίνημα ενός ακόμα συναρπαστικού ταξιδιού στην πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση της Ολύμπου.

#aokdimitra ΡαδιοΤσάμπουνο

2.7.2023

Καρπαθιακά Νέα