Ακόμη δύο ΚΑΡΠΑΘΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ στις ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Ακόμη δύο ΚΑΡΠΑΘΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ στις ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΡΠΑΘΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Δύο ακόμη συμπατριώτες μας κατεβαίνουν ως υποψήφιοι στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές και οι δύο με καταγωγή από την Όλυμπο της Καρπάθου. Πρόκειται για τους:

1. Αντώνη Νικία Πολίτη, που κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου -Δραπετσώνας «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Μύτογλου, τ. Διοικητή Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας. Ο Αντώνης Πολίτης είναι Οικονομολόγος και έχει μακρά οικογενειακό παράδοση ενασχόλησης με τα κοινά, αφού είναι απόγονος αφενός του Δημογέροντα της παλαιότερης Ολύμπου Μηνά παπά-Νικ. Τσαμπανάκη (Πολίτη) και αφετέρου του πρώτου Προέδρου της Αδελφότητας των Απανταχού Ολυμπιτών «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Μηνά Αντ. Χατζηαντωνίου (1948).

2. Καλλιόπη Μηνά Αβδελλή, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ΙΩΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, κόρη του πρώην Προέδρου της Αδελφότητας Ολυμπιτών Ρόδου «Η ΒΡΥΚΟΥΣ» Μηνά Κων. Αβδελλή.

Τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

11.9.2023

Καρπαθιακα Νέα