Η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου στην Όλυμπο παρακολουθησε την θεατρική παράσταση «Βγιόλα μου»

Η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου στην Όλυμπο παρακολουθησε την θεατρική παράσταση «Βγιόλα μου»

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή. Η Έπαρχος Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου βρέθηκε στην Όλυμπο και παρακολουθησε την θεατρική παράσταση «Βγιόλα μου».

Η θεατρική ομάδα της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης» μας παρουσίασε ένα θεατρικό δρόμενο σε μια ντοπιολαλιά, εμπνευσμένο από την καθημερινότητα της Κρήτης. Μια καθημερινότητα που αγγίζει πολλές πτυχές μας, δεδομένου ότι και η Κάρπαθος και η Κρήτη έχουν να μοιραστούν πολλά κοινά.

Το Κοινοτικό Μέγαρο Ολύμπου ήταν κατάμεστο και όλοι ενθουσιάστηκαν. Το έργο είναι γραμμένο στην κρητική διάλεκτο και η θεατρική ομάδα αποτελείται από ερασιτέχνες ηθοποιούς, οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Αδελφότητα Κρητών Ρόδου για το άψογη παρουσίασή τους. Επίσης στο Γιάννη Χατζηβασίλη, Πρόεδρο Συλλόγου «Η γυναίκα της Ολύμπου» και στα μέλη της Δ.Ε. Ολύμπου, για την πολύτιμη βοήθειά τους, προκειμένου να υλοποιηθεί η χθεσινή θεατρική παράσταση.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επαρχείο Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου βρίσκονται κοντά σε δράσεις, που αναδεικνύουν τον πολιτισμό μας.

Δελτίο Τύπου

7.9.2023
Καρπαθιακά Νέα