Ο Ερρίκος Γιαλλουρακης στο πλευρό του υπ. Δημάρχου Μιχάλη Φελλουζη

Ο Ερρίκος Γιαλλουρακης στο πλευρό του υπ. Δημάρχου Μιχάλη Φελλουζη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές τίθενται μεγάλα διακυβεύματα, όσον αφορά τη μελλοντική πορεία του τόπου μας. Καλούμαστε όλοι μας να μελετήσουμε προσεκτικά, να κρίνουμε, να συγκρίνουμε και να επιλέξουμε τελικά εκείνα τα πρόσωπα που θεωρούμε ότι είναι τα κατάλληλα για να διαχειριστούν το δήμο μας.

Με αίσθημα ευθύνης, λοιπόν, αλλά και έχοντας ως μεράκι την προσφορά μου στα κοινά, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με το συνδυασμό «Πρόοδος Καρπάθου» με υποψήφιο δήμαρχο το Μιχάλη Φελλουζή, για να αποτελέσουμε πραγματικά μια προοδευτική δύναμη για την πορεία της Καρπάθου. Με σπουδές στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, αλλά και με πλούσια δράση στους συλλόγους της παροικίας της Αττικής (με κυριότερη τη διπλή θητεία μου ως Προέδρου του Ομίλου Καρπαθίων Νέων), πιστεύω ότι αποτελώ ένα νέο, ικανό, αποτελεσματικό και υπεύθυνο άτομο για μια θέση ευθύνης, όπως αυτή του Δημοτικού Συμβούλου.

Πιστεύω ότι ο Μιχάλης Φελλουζής και η άξια και πολυμελής ομάδα του αποτελούν, αυτή τη στιγμή, την καλύτερη δυνατή επιλογή που έχει ο τόπος μας για τη νέα δημοτική θητεία που έρχεται. Άλλωστε, αποδείχθηκε και από την ημερίδα του περασμένου Σαββάτου ότι η παράταξη μας είναι η μόνη με σχέδιο, άποψη και ολοκληρωμένο συνδυασμό ανθρώπων όλων των κοινωνικών τάξεων και ηλικιών.

Πάμε μπροστά, πάμε δυνατά για τη νίκη και για τη νέα πενταετία που έρχεται!

4.8.2023

Καρπαθιακα Νέα