Φωτεινή Κωνσταντή: Άλλη μια χρονιά … Άλλο ένα ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ SHOW …

Φωτεινή Κωνσταντή: Άλλη μια χρονιά …  Άλλο ένα ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ SHOW …

Άλλη μια χρονιά …

Άλλο ένα ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ SHOW …

Άλλο ένα ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ αμφιθέατρο …

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που στηρίζετε τις προσπάθειες και τα όνειρα μας !!!

Συγχαρητήρια στους χορευτες της χθεσινής βραδιάς !! Μια χρονιά γεμάτη γνωσεις , νέες εμπειριες , νέες φιλίες και πολύ πολύ χορο , χθες έκανε τον κύκλο της και έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο !!!

Συγχαρητήρια ΚΑΙ στους γονείς που στέκονται βράχοι δίπλα στα παιδιά και τα όνειρα τους !!!!

Ευχαριστούμε τον δήμο Καρπαθου για την άψογη συνεργασία μας !! Την υπευθυνη Marianna Gera , που με χαμόγελο ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε και ζητήσαμε και την δωρεάν παραχώρηση του αμφιθεάτρου και των οπτικοακουστικών υπηρεσιών με υπεύθυνο τον George Hatzikonstantis !!

Τον χορηγό της χθεσινής βραδιάς STUDIO 107 με υπεύθυνο τον George Brass και τον συνεργάτη του !! Υπεύθυνοι video producer , film maker και φωτογραφικών υπηρεσιών !! Είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα μας συναρπάσει !!!! Καλή αρχή στο νέο σας εγχείρημα !!!!

Την Cleoniki Karanikola για τον συντονισμό και εκφώνηση παρουσίασης της χθεσινοβραδινης παραστασης !!

Την Ηλιάνα Λογοθέτη και Γεωργία Μαρη , που βοήθησαν τα παιδιά backstage , ώστε να είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ να βγουν στην ώρα τους και να υπάρξει μια ομαλή ροή , δίχως καθυστερήσεις και προβλήματα !!

Και τέλος σε όλους εσάς που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια τις προσπάθειες μας , και με το πιο ζεστό σας χειροκρότημα δίνετε το παρόν , στην πιο σημαντική για εμάς βραδια , το μεγάλο μας Show !!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με τις νέες εγγραφες τμημάτων!!!

Καλό καλοκαίρι να έχουμε και μη ξεχνάτε … ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΤΕ

Με εκτίμηση η υπευθυνη της σχολής χορού SHOW ME DANCE STUDIO

Φωτεινη Κωνσταντή

3.7.2024
Καρπαθιακά Νέα