Στο φουλ οι μηχανές στο Σκάκι Καρπάθου! Γεμάτα μαθητές τα τμήματα

Στο φουλ οι μηχανές στο Σκάκι Καρπάθου! Γεμάτα μαθητές τα τμήματα

Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Μιχαήλ Μουστακάκη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Sunrise, που για ακόμη μία φορά στέκεται δίπλα μας!

Έως τώρα, ο κ.Μουστακάκης μας φιλοξενούσε Δευτέρα – Παρασκευή 5:00-6:00 μ.μ., επιτρέποντας μας να λειτουργούμε πέντε τμήματα εβδομαδιαία. Όμως, επειδή το ενδιαφέρον για το σκάκι συνεχώς αυξάνεται και τα τμήματα μας έχουν υπερκαλυφθεί, ο κος Μουστακάκης, μας διαθέτει πλέον διπλάσιες ώρες στον χώρο του ξενοδοχείου του!
Με τις επιπλέον ώρες μαθημάτων, θα μπορέσουμε να χωρίσουμε τους αθλητές μας σε μικρότερα, πιο διαχειρίσιμα τμήματα, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο μαθημάτων που είχαμε έως τώρα και μας επέτρεψε να αναδείξουμε Καρπάθιους πρωταθλητές Δωδεκανήσου και να φέρουμε στο νησί μας πανελλήνια μετάλλια των κορυφαίων εθνικών μαθητικών διοργανώσεων, ακόμη και μετάλλια από μεικτούς αγώνες Ελλάδας -Κύπρου μεταξύ επτακοσίων επιλεγμένων αθλητών!
Ο Σκακιστικός Όμιλος Κάρπαθου αγκαλιάστηκε εξ αρχής ως ένα από τα υγιέστερα και πιο επιτυχημένα αθλητικά κύτταρα της Καρπάθου και αυτή η αγκαλιά συνεχώς μεγαλώνει!

Σας ευχαριστούμε!