Γιώργος Παχούντης, ένας αληθινά σπουδαίος Καρπάθιος φωτογράφος

Γιώργος Παχούντης, ένας αληθινά σπουδαίος Καρπάθιος φωτογράφος

Ο Γιώργος Παχούντης έχει καταγωγή από την Κάρπαθος και είναι επαγγελματίας φωτογράφος από το 1999 με δικό του στούντιο. Η αγάπη του για τη φωτογραφία ξεκίνησε  από τα εφηβικά του χρόνια. Αφορμή για το μικρό αφιέρωμα σε κείνον είναι η πρόσφατη εξαιρετική δουλειά που ανέβασε από τη Σαντορίνη!

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου William Paterson του New Jersey, από το οποίο πήρε το πτυχίο μου στην Τέχνη. Έχει συνεργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας πολλούς φωτογράφους διαφήμισης και μόδας στη Νέα Υόρκη, στην περιοχή του Νιου Τζέρσεϊ, πρέπει να κάνουμε ξεχωριστή αναφορά στη συεργασία του με τον Rodney Smith. Εργάζεται επίσης σε δημιουργικά γραφεία, ως φωτογράφος editorial – διαφήμισης

Αντιγράφουμε από τη σελίδα Pahountis Photography :

Ανθρώπινες στιγμές, συγκίνηση, ζωντανά χρώματα, χαρά, θετική ενέργεια…όλες αυτές οι λέξεις περιγράφουν τις φωτογραφίες γάμου από τον Γιώργο Παχούντη.

Όταν φωτογραφίζει ο Γιώργος Παχούντης, ο στόχος του είναι να αντανακλά την προσωπικότητα των ανθρώπων και να τους δώσει όχι μόνο αυτό που θέλουν…αλλά ακόμη καλύτερα από ότι έχουν φανταστεί. Κατά μία έννοια, ο τρόπος που βλέπει μια φωτογράφηση γάμου είναι άμεσα συνδεδεμένος από τον τρόπο που το βλέπει και το ίδιο το ζευγάρι, καθώς εκείνοι θα δώσουν τα ερεθίσματα με τις προσωπικές τους επιλογές. Βασικό του μέλημα είναι να αισθάνεται καλά και να περνάει καλά το ζευγάρι στη φωτογράφησή του. Δημιουργεί μία αξέχαστη εμπειρία, η οποία όπως μαρτυρούν ζευγάρια που έχει φωτογραφήσει, αποτελεί αναμφίβολα και αυτή μία σημαντική και γλυκιά ανάμνηση του γάμου τους.