Η διαμαρτυρία του 88χρονου Ηλία Βασιλαράκη για τα ακτοπλοικά δρομολόγια της Καρπάθου!

Η διαμαρτυρία του 88χρονου Ηλία Βασιλαράκη για τα ακτοπλοικά δρομολόγια της Καρπάθου!

Διαμαρτυρία Ηλίας Βασιλαράκης

Προ ημερών έπρεπε να φύγω να πάω στο Ηράκλειο στο Νοσοκομείο για προσωπικό μου πρόβλημα. Πήγα με το βαπόρι ΠΡΕΒΕΛΗ και με έβγαλε στο Ηράκλειο Κυριακή απόγευμα.

Αφού έκανα τις δουλειές μου κι έπρεπε να επιστρέψω πάλι στην Κάρπαθο πήγα στο πρακτορείο του καραβιού και ρώτησα πότε θα έρθει το καράβι να επιστρέψω στην Κάρπαθο , ο πράκτορας μου απάντησε πως το καράβι δεν πιάνει Ηράκλειο αλλά από Σητεία.

Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί το Ηράκλειο με την Σητεία είναι μακριά και αναγκάστηκα να πληρώσω ταξί 170€ να πάω στην Σητεία για να πάρω το καράβι να με φέρει στην Κάρπαθο.

Για αυτό το οποίο μου συνέβη θέλω να διαμαρτυρηθω στην Επαρχο και στον Δήμαρχο της Καρπάθου τους οποίους θεωρώ υπεύθυνους διότι είναι η διοίκηση της Καρπάθου, επίσης θέλω να διαμαρτυρηθω στον βουλευτή τον Μάνο Κονσόλα, τον οποίο ψηφίζουμε , έχει υπόψη του τι γίνεται με της συγκοινωνίες στην Κάρπαθο;

Η Κάρπαθος μπορεί να έχει νοσοκομείο καινούργιο και είμαστε ευχαριστημένοι αλλά υπάρχουν και προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν εδώ οπότε πρέπει να πάμε στην Ρόδο ή στην Κρήτη , επειδή γεννήθηκα και έζησα στην Κάρπαθο επάνω και είμαι στα 88 μου ετη διαμαρτύρομαι για να μπορέσουν να μας προστατέψουν μικρούς και μεγάλους από αυτές τις συγκοινωνίες.

Κύριε Κονσόλα, με όλο το σεβασμό που σου έχω πιστεύω ότι είσαι ο υπεύθυνος να λύσει το πρόβλημα αυτό το οποίο μας ταλαιπωρεί χρόνια και μικρούς και μεγάλους.

Φανταστήκατε πότε κύριοι, που είστε υπεύθυνοι για την ζωή μας στην Κάρπαθο, το ξέρετε μικροί και μεγάλοι διαμαρτυρονται για τις ταλαιπωρίες μας σε αυτό το νησί που λέγεται Κάρπαθος

Μετά τιμής Ηλίας Γεωργίου Βασιλαράκης