Η φετινή γιορτή της "Ιμμακολάτας" διοργανώθηκε από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων νηπιαγωγείου - δημοτικού σχολείου Αρκάσας

Η φετινή γιορτή της "Ιμμακολάτας" διοργανώθηκε από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων νηπιαγωγείου - δημοτικού σχολείου Αρκάσας

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Αρκάσας, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς μας, ανέλαβε τη φετινή διοργάνωση της επετείου της Ιμμακολάτας. Σε αυτήν την προσπάθεια, δεχθήκαμε την πολύτιμη βοήθεια από κάποιους ανθρώπους, τους οποίους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε.

Ευχαριστούμε όσους δέχθηκαν με μεγάλη χαρά να χορέψουν μαζί μας: την Παντούλα Χουβαρδα, την Sofiana Manaroula, την Maria Giavasi, την Βαλάντω Ρούμπου, την Eleni Mandraka, τον Giannis Xouvardas & τον Pittas Kostas.
Ευχαριστούμε θερμά τον Kostas Labridis και τον Tony Xarokopos που συνόδευσαν το χορευτικό μας με παραδοσιακή λύρα και λαούτο.
Ευχαριστούμε τον πάρεδρο της Αρκάσας Μηνά Π. Χουβαρδά Τοπική Κοινότητα Αρκασας, τον Manolis Oikonomidis και τον Τάσο Ζαμπελάκη για την προσφορά των υλικών για τα στεφάνια της Ιμμακολάτας.
Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες: Ευγενία Κωνσταντινίδη, Zoi Frangou Lyristis, Kalliopi Fragkoy, Sophia Pittas Brass, Άννα Λυριστή, Anna Rigopouli Liatiri και Ζωή Φράγκου, που χωρίς δεύτερη σκέψη δέχθηκαν να μας βοηθήσουν στην κατασκευή των στεφάνων από μυρτιές. Ήσασταν όλες υπέροχες!
Ευχαριστούμε τον σύλλογο κυρίων και δεσποινίδων “Αγία Σοφία”, που μας δάνεισε τις παραδοσιακές στολές και προσέφερε κεράσματα στη γιορτή.
Ευχαριστούμε τον σύλλογο “Απανταχού Αρκασιωτών” για το κεράσμα που προσέφερε.
Ευχαριστούμε την κυρία Angie Houvardas Nikolaidis για τα κεράσματα που προσέφερε κατά την προετοιμασία των στεφάνων.
Τέλος, ευχαριστούμε τον κύριο Manolis Lambridis που έδωσε το στίγμα με την εξιστόρηση του χρονικού της Ιμμακολάτας.
10.10.2023
Kαρπαθιακά Νέα