Τα κάλαντα έψαλλε στην Κάρπαθο ο Σύλλογος Απόλλων Βωλάδος

Τα κάλαντα έψαλλε στην Κάρπαθο ο Σύλλογος Απόλλων Βωλάδος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Κάλαντα του Αθλητικού μας συλλόγου Απόλλων Βωλάδος το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 στα Πηγάδια και στην Βωλάδα!

Αρκετά μέλη και φίλοι του συλλόγου έσπευσαν να έρθουν και να βγούνε μαζί μας στα κάλαντα της αγαπημένης μας ομάδας. Ο κόσμος εντυπωσιάστηκε με την πολυάριθμη παρουσία και παράλληλα χάρηκαν πολύ που μας υποδέχθηκαν στα σπίτια και στις επιχειρήσεις τους.

Ο σύλλογός μας μοίραζε δωρεάν σε κάθε μέλος το πολυσέλιδο ημερολόγιο του Απόλλων καθώς και τα κάλαντα που τραγουδούσαμε.

Ξεκινήσαμε στα πηγάδια σε όλες τις Βωλαδιώτικες επιχειρήσεις και σπίτια και μετά το μεσημεριανό γεύμα που πρόσφερε Δωρεάν το Ciao Restaurant, πήγαμε στην Βωλάδα. Εκεί μας υποδέχτηκαν οι συγχωριανοί μας όπου μας άνοιξαν εγκάρδια τα σπιτικά τους.

Πολλά ήταν επίσης και τα τηλέφωνα που δεχθήκαμε από την Αμερική προκειμένου να ψάλουμε τα εθιμικά κάλαντα και στα κλειστά σπίτια των ομογενών. Η επιθυμία τους φυσικά έγινε δεκτή.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που πρόθυμα ανοίξατε την πόρτα σας για τα κάλαντα της ομάδας μας. Ευχαριστούμε όλους όσους έμπρακτα στηρίζουν τις προσπάθειές μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν μαζί μας στα κάλαντα του συλλόγου καθώς επίσης και τους οργανοπαίχτες μας που έπαιξαν αφιλοκερδώς!!!

Στην λύρα τον Αντώνη Χαροκόπο και στο Λαούτο την Μαριγώ Λυτού και τον Νίκο Πουζουκάκη επίσης στην Τσαμπούνα τον Νίκο Μοσχονά.

Ευχόμαστε ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλο τον κόσμο και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!