Ο Δρ Αλέξανδρος Καμαράτος μιλάει για τους εμβολιασμούς στον Πειραιά

Ο Δρ Αλέξανδρος Καμαράτος μιλάει για τους εμβολιασμούς στον Πειραιά

Ο επικεφαλής του εμβολιαστική τμήματος του Τζάνειου νοσοκομείου Αλέξανδρος Καμαράτος δήλωσε στο Κανάλι Ένα ότι οι εμβολιασμοί που γίνονται καθημερινά μόνο στο συγκεκριμένο τμήμα έχουν φθάσει τους 220 από 150 που ήταν πρότινος, λόγω της αυξημένης συμμετοχής του κόσμου και των πρωτοβουλιών που πήρε το νοσοκομείο για να βελτιώσει την αποδοτικότητα του.

Όπως είπε ο κ. Καμαράτος , στο Τζάνειο νοσηλεύονται 160 άτομα με COVID-19 και όπως είναι φυσικό το προσωπικό δίνει τιτάνιο αγώνα για να ανταπεξέλθει.

Ο κ. Καμαράτος τόνισε επίσης ότι πολύ μεγάλη ανταπόκριση έχει από τον κόσμο η πρωτοβουλία που πήραν τα ΚΕΠ στα οποία έχει την πολιτική ευθύνη ως εντεταλμένος σύμβουλος, υπό την αιγίδα βεβαίως του Δημάρχου και την συνεργασία του Ερυθρού Σταυρού για την μεταφορά ατόμων που έχουν κινητικά προβλήματα σε εμβολιαστικά κέντρα

Από την αρχή που ξεκίνησε το πρόγραμμα πριν ενάμισι περίπου μήνα μέχρι σήμερα πάνω από 120 άτομα έχουν αξιοποιήσει την υπηρεσία αυτή. Από τα άτομα αυτά τα 60 προέρχονται από το πρώτο Διαμέρισμα, τα 20 από το τρίτο ,τα15 από το δεύτερο και τα υπόλοιπα από τα άλλα δυο.

Σύμφωνα με τον κ. Καμαράτο, σε ότι αφορά τα ΚΕΠ στόχος του είναι να αναβαθμιστούν και τα καταστήματα στα Καμίνια,τα Μανιάτικα και το Νέο Φάληρο ,καθώς και να βρεθεί χώρος για να δημιουργηθεί ακόμα ένα στο Α΄  Διαμέρισμα.

kanaliena.gr