Καρπάθιος στην κορυφαία δεκάδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος σκακιού

Καρπάθιος στην κορυφαία δεκάδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος σκακιού

 

Ακόμη μια φορά ο Ιωάννης Χαλκιάς μας εκπλήσσει ευχάριστα! Συμμετείχε στον πρόσφατο πανελλήνιο διαδικτυακό πρωτάθλημα Σκάκι και κατάφερε να περάσει στη δεκάδα! Ο Ιωάννης αναφέρει με ανάρτηση του στο facebook:

“Μετά από μία πολύ δύσκολη και κουραστική εβδομάδα, για να τακτοποιήσουμε διάφορα ζητήματα με την ομοσπονδία, που η πίεση της δεν με άφησε να κοιμηθώ χθες, συμμετείχα σήμερα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα rapid, με πάνω από 200 συμμετέχοντες από κάθε πλευρά της Ελλάδας.

Δυστυχώς, η αϋπνία έπαιξε τον ρόλο της και το πρωί αν και σε κερδισμένες θέσεις, έχασα μία παρτίδα και μου πήραν ισοπαλία σε μία άλλη με αποτέλεσμα μετά από 4 γύρους να έχω μονάχα 2.5 βαθμούς και να θέλω να εγκαταλείψω το τουρνουά.

Η υποστήριξη των φίλων όμως, με βοήθησε να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ. Με την ενθάρρυνσή σας ανασυγκροτήθηκα και μπήκα στους 4 βραδινούς γύρους με άλλο αέρα. Κέρδισα και τους τέσσερις αγώνες καταφέρνοντας στην τελική κατάταξη να είμαι στην πρώτη δεκάδα και μάλιστα, στον τελευταίο γύρο αντιμετώπισα και ένα από τα φαβορί του τουρνουά, τον οποίο όμως κέρδισα τόσο γρήγορα που για αρκετή ώρα ήμουν στην δεύτερη θέση.

Τίποτα από αυτά δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τους φίλους και συναθλητές που παρακολουθούσαν και έστειλαν όλα αυτά τα ενθαρρυντικά μηνύματα. Κάποιοι σύλλογοι λένε, “είμαστε μία ομάδα”, άλλοι λένε, “είμαστε μία παρέα”, άλλοι μπορεί ακόμη να πουν, “είμαστε μία οικογένεια”, μα εμείς λέμε, “είμαστε μία αγκαλιά“!

Ευχαριστώ και πάλι και αύριο μπαίνουμε όλοι στο τουρνουά blitz για να διασκεδάσουμε!”.