Οι κινηματογραφικές προβολές στο "Κονάκι" αυτό το Σαββατοκύριακο (11 & 12 Μαρτίου 2023)

Οι κινηματογραφικές προβολές στο "Κονάκι" αυτό το Σαββατοκύριακο (11 & 12 Μαρτίου 2023)
Οι κινηματογραφικές προβολές του Σαββατοκύριακου στο πολιτιστικό κέντρο Κάρπαθου ”Το Κονάκι ” για μικρούς και μεγάλους υπό την αιγίδα του ΚΟΠΑΠ ΔΗΜΟΥ Καρπάθου
🎬Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 , ώρα 5:00 μ.μ.
-Toy Story 4
Όταν το καινούργιο παιχνίδι της Μπόνι, φτιαγμένο στο χέρι από αναλώσιμα, με το όνομα «Φόρκι», αυτοαποκαλείται «σκουπίδι» και το σκάει από την παρέα, ο Γούντι αναλαμβάνει να το βρει και να το κάνει να αποδεχτεί πως είναι παιχνίδι.
🎬 Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 ,ώρα 8:00 μ.μ
-Babylon ( Βαβυλώνα)
Στο Χόλιγουντ του 1926, οι ζωές ενός Μεξικανού μετανάστη, μιας φερέλπιδος ηθοποιού και ενός διάσημου σταρ ανακατεύονται σουρεαλιστικά, καθώς ο κινηματογράφος βιώνει σαρωτικές τεχνολογικές αλλαγές.
————————————————————————————
🎬 Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 ,ώρα 5:00 μ.μ.
-Puss in boots ( Σπιρουνατος Γάτος )
Ο ερωτιάρης και ανίκητος ξιφομάχος Γάτος Σπιρουνάτος συνεργάζεται με τον παιδικό του φίλο Χάμπτι Ντάμπτι και τη γοητευτική κλέφτρα Κίτι για να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αβγά.
🎬 Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 ,ώρα 8:00 μ.μ.
-The Menu ( Το μενού ) Κατάλληλη άνω των 15
Ένα νεαρό ζευγάρι (Anya Taylor-Joy και Nicholas Hoult), ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί του Βορειοδυτικού Ειρηνικού για να δειπνήσει σε ένα πριβέ εστιατόριο, όπου ο μοναχικός, παγκοσμίως καταξιωμένος, Σεφ Julian Slowik (Ralph Fiennes) έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο μενού γευσιγνωσίας για εκλεκτούς πελάτες. Όλοι οι συνδαιτυμόνες θα βιώσουν άγρια και βίαια σκηνικά, καθώς εμφανίζονται ολοένα και πιο απρόσμενα πιάτα. Το κίνητρο του Σεφ Slowik πίσω από το περίτεχνο μενού είναι ο καταλύτης για ένα συγκλονιστικό φινάλε.
📍 Πληροφορίες: Είσοδος Ελεύθερη
❗ Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε νήπια και παιδιά του δημοτικού ΧΩΡΙΣ την συνοδεία γονέα καθόλη την διάρκεια της προβολής
10.3.2023
Καρπαθιακά Νέα