Δεν έχει δυνατότητα να κλαδέψει δέντρα ο Δήμος Καρπάθου! Η απάντηση Σακελλιάδη σε αίτημα δημότισσας

Δεν έχει δυνατότητα να κλαδέψει δέντρα ο Δήμος Καρπάθου! Η απάντηση Σακελλιάδη σε αίτημα δημότισσας

Η υπόθεση κλαδέματος δέντρων δεν είναι καινούρια. Πρόκειται για παλιά ιστορία που όμως μέχρι σήμερα δεν την φρόντισε ο Δήμος Καρπάθου έτσι η δημότισσα κα Πόπη Ασλανίδου αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα μήπως με την έκταση που θα πάρει ακουστεί η φωνή και δοθεί λύση:

“Η πρώτη πτώση τον Ιουνίου του 2020. Δεύτερη το Μάρτιος ,του 2021 τρίτη 3/ 10/2022 και χθες 12/5/23 Τετάρτη φορά μιλάνε οι φωτογραφίες …. Παρά τις αιτήσεις και του παρεδρου και την δική μου μόνο η πυροσβεστική ήρθε να βοηθήσει να ανοιχτεί ο δρόμος φυσικά και κόψαμε και μόνοι ότι μπορούσαμε…δεν υπάρχει δικαιολογία καμία αν εγώ χθες είχα κάποιον τραυματισμό τι θα λέγατε στην οικογένεια μου… λυπόμαστε;;;;;τα δέντρα έχετε να τα κόψετε από την εποχή του Χανιώτη είναι γραμμένο στην αίτηση μου με κόκκινο μελάνι!!”

Αυτά αναφέρει σε ανάρτηση της η δημότισσα Καρπάθου και επίσημα ο κ. Σακελλιάδης, προιστάμενος τμήματος περιβάλλοντος Δήμου Καρπάθου της απάντησε:

“Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την δημοσίευση σου Popi Aslanidis αλλά θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά,ο Δήμος Καρπάθου έχει σοβαρό πρόβλημα σε εργατικό προσωπικό καθ’όλη την διάρκεια του έτους αφού δεν επαρκεί για τα βασικά, οι οκτάμηνες του προηγούμενου έτους έληξαν αρχές Φεβρουαρίου,πέραν τούτου σε είχα ενημερώσει και εσένα προσωπικά αλλά και άλλους δημότες της Βωλαδας που ενδιαφέρθηκαν θερμά για το θέμα αυτό ότι η υπηρεσία μας δεν διαθέτει τόσο μεγάλο Γερανό για να κάνει το κλάδεμα αυτό και χωρίς ψηφισμένο προϋπολογισμό δεν θα μπορούσε ο Δήμος Καρπάθου να προβεί σε καμία ενέργεια.

Αυτό προς ενημέρωση των υπολοίπων δημοτών της Βωλαδας που ίσως να μην γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ευελπιστούμε τώρα με την πρόσληψη νέου προσωπικού και με τον προϋπολογισμό ψηφισμένο ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και σε αυτή την περίπτωση.”

Η κα Πόπη Ασλανίδη εξήγησε στα Καρπαθιακά Νέα ότι δεν περιμένουν τον Δήμο για να φροντίσει την γειτονιά τους! Καθαρίζουν, βάφουν και κλαδεύουν τα χαμηλά κλαδιά. Κλάδεμα έχει να γίνει 10 χρόνια. Ζήτησαν βοήθεια για τα ψηλότερα διότι δεν φτάνουν για να τα κόψουν, ωστόσο όπως διάβασε την απάντηση του κ. Σακελλιάδη, δεν υπήρχε δυνατότητα, περιμένει λοιπόν κάποτε να ασχοληθούν με αυτό το θέμα.

14.5.2023
Καρπαθιακά Νέα