Χρήστος Μπάρλας: Η Κοινσεπ «Κάσιος» παράγει και πλέον σύντομα θα διανέμει τα μοναδικά κασιώτικα ντολμαδάκια

Χρήστος Μπάρλας: Η Κοινσεπ «Κάσιος» παράγει και πλέον σύντομα θα διανέμει τα μοναδικά κασιώτικα ντολμαδάκια

Ντουρμάες Κάσου, του Χρήστου Μπάρλα  

Πρόεδρος της Κοιν.σ.επ-«Ελληνική σκηνή 1965»

Και κάπου εκεί στο Φρύ, το λιμάνι της Κάσου, σε μια μικρή νησιώτικη στράτα, ανακαλύπτεις την άλλη Ελλάδα, την Ελλάδα της καινοτομίας,της δημιουργίας,της συνέχισης της γευστικής μας παράδοσης και όλα αυτά στην κάτω άκρη του χάρτη,στην”πινέζα”, στο Καρπάθιο που δεν αστειεύεται, στην αρχη του Λιβυκού που κοιτάει μακριά την Αίγυπτο.

Με “καπετάνιο” τον φωτισμένο φίλο Μηνά Μαλανδρή,η Κοινσεπ «Κάσιος» παράγει και πλέον σύντομα θα διανέμει και στην ηπειρωτική Ελλάδα τα μοναδικά Κασιώτικα ντολμαδάκια παραγόμενα χειροποίητα κάτω από αυστηρές υγειονομικές συνθήκες με αγνά υλικά (μοσχαρίσιο κιμά,Βούτυρο και αμπελόφιλο).

Ένα δεν είναι ποτέ αρκετό,μια που η συμπυκνωμένη γεύση αυτού του μικρού μεζέ θα σε κάνει να τα καταναλώνεις χωρίς φειδώ και σε μεγάλες ποσότητες φέρνοντας στον νου τις μυρωδιές και τις γεύσεις της νησιωτικής Ελλάδας.

Αυτό όμως που δίνει την extra νοστιμιά είναι η αγάπη για το προϊόν και η αναγνώριση της αξίας της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας που ανοίγει θέσεις εργασίας με κριτήριο αυτό της ενδοποιότητας και προβάλει το νησί της Ηρωικής Κάσου στο Πανελλήνιο και όχι μόνο.

Όσοι φίλοι θέλουν να δοκιμάσουν ας μου στείλουν μήνυμα στο inbox και θα τους ενημερώσω που θα τους προμηθευτούν.

Μπράβο στην Κάσιος Κοιν.σ.επ.!

ΥΓ-ακολουθηστε πίστα τις οδηγίες σερβιρίσματος που αναγράφονται στην συσκευασία και καταναλώστε τα σκέτα στο ξινό τους χωρίς άλλα γευστικά συμπληρώματα

Χρήστος Μπάρλας

Πρόεδρος της Κοιν.σ.επ-«Ελληνική σκηνή 1965»

5.9.2022

Καρπαθιακά Νέα