Μανώλης Γεραπετρίτης: Από το Σασμό και το Κόκκινο Ποτάμι, στην Ηλέκτρα της ΕΡΤ

Μανώλης Γεραπετρίτης: Από το Σασμό και το Κόκκινο Ποτάμι, στην Ηλέκτρα της ΕΡΤ

Είναι εξαιρετικός ηθοποιός, ιδιαίτερα αγαπητός μάλιστα στο τηλεοπτικό κοινό, και φέτος θα τον απολαύσουμε στην Ηλέκτρα, τη νέα βασισμένη σε μυθιστόρημα σειρά της ΕΡΤ, ένα ερωτικό δράμα που θα μας ταξιδέψει πίσω στη δεκαετία του 1970.

Ο λόγος για τον Μανώλη Γεραπετρίτη, τον οποίο βέβαια απολαύσαμε τις προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν, τόσο στο Σασμό, όσο και στο Κόκκινο Ποτάμι, και τώρα θα τον δούμε με έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο στην Ηλέκτρα.

Ο κεντρικός ρόλος του Μανώλη Γεραπετρίτη στην Ηλέκτρα

Στο Σασμό υποδύθηκε τον Πάνο, το δεξί χέρι και τον πολυτιμότερο συνεργάτη του Ευθύμη Φαρμάκη, ένα άτομο της πιάτσας, αδίστακτο, που θα έκανε τα πάντα προκειμένου να επιβιώσει. Ένας πολύ σκοτεινός ρόλος, που παρουσιάζει ωστόσο κάποια κοινά με τον ρόλο του στο Κόκκινο Ποτάμι.

Εκεί ο αγαπημένος ηθοποιός υποδύθηκε έναν όχι και τόσο καλό γιατρό, τον παιδίατρο του νοσοκομείου όπου πήγε το άρρωστο παιδί της η πρωταγωνίστρια της σειράς, η Ιφιγένεια.

Στην Ηλέκτρα όμως θα τον δούμε στον ρόλο του καθηγητή, και συγκεκριμένα στον διευθυντή του γυμνασίου του νησιού, όπου εκεί είναι καθηγητής και ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο Μανώλης Γεραπετρίτης στη σειρά θα ονομάζεται κ. Περλεπές, και λογικά θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός, ενώ θα αποτελέσει πρόβλημα για τον Παύλο Φιλίππου (Αποστόλη Τότσικα), και η συνύπαρξή τους θα είναι… δύσκολη.

πηγή Πένυ Μαστοράκου, Youfly.com

10.8.2023