Μανώλης Γεραπετρίτης: Δολοφόνος στον «Σασμό» ο αδελφός του υπουργού Επικρατείας

Μανώλης Γεραπετρίτης: Δολοφόνος στον «Σασμό» ο αδελφός του υπουργού Επικρατείας

Αδελφός υπουργού… μαφιόζος!

 

Περιζήτητος στην TV ο αδελφός του υπουργού Επικρατείας! Λες και είχαμε… μαντικές ικανότητες όταν στο φύλλο του Σαββατοκύριακου γράφαμε για τις τηλεοπτικές δουλειές του Μανώλη Γεραπετρίτη, ο οποίος στις «Αγριες μέλισσες» είχε υποδυθεί τον δικαστή που έστειλε στη φυλακή τη Λενιώ!

Τώρα μάθαμε πως μετά το «Κόκκινο ποτάμι» θα παίξει στον «Σασμό» αλλά και στο «Μια νύχτα του Αυγούστου» της Βικτόρια Χίσλοπ!

Ο αδελφός του υπουργού στον «Σασμό» θα βρεθεί ως… άνθρωπος της νύχτας αντιμέτωπος με τον γνωστό μας… Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης) από το Διαφάνι, που θα σκάσει στη σειρά του Alpha ως αστυνομικός.

Άλλη μία τηλεοπτική πρόκληση λοιπόν για τον Μανώλη Γεραπετρίτη, τον οποίο θα δούμε να δουλεύει για λογαριασμό μαφιόζων και νονών της νύχτας ως το δεξί χέρι του πρώην εμπόρου όπλων Ευθύμη Φαρμάκη (θα τον υποδυθεί ο Δημήτρης Αλεξανδρής), που αποφυλακίζεται και μπλέκεται σε ένα εκδικητικό σχέδιο κατά των Βρουλάκηδων.

Με το που βγαίνει λοιπόν από τη στενή, θα ασχοληθεί με τη νύχτα ως ιδιοκτήτης μπαρ στο Ρέθυμνο, όμως το παρελθόν του τον καταδιώκει ακόμα. Μεγάλος εχθρός του δεν είναι άλλος από έναν αστυνόμο (Γεροντιδάκης), που τον παρακολουθεί διαρκώς. Ε, εκεί θα αναλάβει δράση ο αδελφός του υπουργού για να τον βγάλει από τη μέση εκτελώντας εντολές του ανθρώπου της νύχτας!

www.espessonews.gr