Μηνάς Παπαγεωργίου: Οι εκλογές τελείωσαν, με τον αγώνα που έκανα (όπως μπορούσα) τίμιο, και καθαρό, κατάφερα να φτάσω τους 228 ψήφους!

Μηνάς Παπαγεωργίου: Οι εκλογές τελείωσαν, με τον αγώνα που έκανα (όπως μπορούσα) τίμιο, και καθαρό, κατάφερα να φτάσω τους 228 ψήφους!

Οι εκλογές τελείωσαν, με τον αγώνα που έκανα (όπως μπορούσα) τίμιο, και καθαρό, κατάφερα να φτάσω τους 228 ψήφους!

Η άλλη μία φορά θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους δεν με τίμησαν και δεν με είχαν στην επιλογή τους.

Ο στόχος επετεύχθη!

Επόμενος δήμαρχος Καρπάθου είναι ο κ Μιχαήλ Κ Φελλουζής με ποσοστό 78,8% κάτι πρωτόγνωρο για το νησί!

Η λαϊκή εντολή ήταν ξεκάθαρη όπως ξεκάθαρο είναι και οι απαιτήσεις που έχει ο κόσμος από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο.

Εγώ θα του ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία, όπου, όπως, οπότε, και οπουδήποτε χρειαστεί θα είμαι στο πλευρό του με τις πενιχρές μου δυνάμεις να τον βοηθήσω στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Σε αυτόν τον μαραθώνιο που στόχο είχαμε όλοι την βελτίωση της καθημερινότητας και των συμπολιτών μας, και την ανάπτυξη του τόπου μας μας να πάρουμε το νησί ένα βήμα πιο μπροστά θα είμαι παρών όπου κληθώ να βοηθήσω Με όποιον τρόπο μπορώ.

Δηλώνω ότι θα είμαι στρατιώτης του νεοεκλεγέντα δημάρχου σε όποιο μετερίζι χρειαστεί, αυτό άλλωστε το έχω αποδείξει και στη τετραετία που μας πέρασε με τον απερχόμενο δήμαρχο κ Νισύριο.

Επίσης θέλω να αναφερθώ στους εκλεγμένους δημοτικους συμβουλους, και αυτούς που δεν εκλέχτηκαν (που γίναμε όλοι μία οικογένεια) συγχαρητήρια, σιδεροκέφαλοι, και να τους υπενθυμίσω πως ο πήχης αυτή τη φορά βρίσκεται πολύ ψηλά.

Δεν περισσεύει κάνεις…

Όλοι πρέπει να σταθούμε στους εκλεγμένους συμβούλους και Νεο στο δήμαρχο μας.

Τέλος, έχω τη γνώμη και θέλω να την μοιραστώ με τον Καρπαθιακο λαό,πώς με το νέο δήμαρχο και το νέο δημοτικό συμβούλιο πιστεύω το νησί γυρίζει σελίδα.

Το αποτέλεσμα μας γεμίζει όλους με ευθύνες, Ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά, αλλά είμαι πιο αισιόδοξος απο ποτέ.

Με εκτίμηση

Μηνάς Παπαγεωργίου

13.10.2023

Καρπαθιακά Νέα