Νίκος Λοϊζος για τον Tom Hanks: Ήρεμος, απλός, ένας εξαιρετικός πελάτης - Τι έφαγε στο εστιατόριο ΚΥΜΑ

Νίκος Λοϊζος για τον Tom Hanks: Ήρεμος, απλός, ένας εξαιρετικός πελάτης - Τι έφαγε στο εστιατόριο ΚΥΜΑ

Προηγήθηκε η βόλτα του Tom Hanks της συζύγου του Rita Wilson με φίλους στους πεζόδρομους στα Πηγάδια της Καρπάθου από εκεί και η φωτογραφία με τον Δημήτρη Γεργατσούλη! Μάλιστα ο κ. Γεργατσούλης, για να δείξει την άνεση και την οικειότητα του πασίγνωστου ηθοποιού, έγραψε στην ανάρτηση του: “Παρέα με το φίλου το Τομ”!

Στη συνέχεια, όχι τυχαία, ο Tom Hanks, η σύζυγος του Rita Wilson και η παρέα τους, διάλεξαν το εστιατόριο ΚΥΜΑ για να δειπνήσουν!

Όπως ανέφεραν στον ιδιοκτήτη της επιχείρηση που βρίσκεται δίπλα στο Λιμεναρχείο, κ. Νίκο Λοϊζο:

“ψάξαμε τις κριτικές, πήραμε και πληροφορίες, διαβάσαμε και μάθαμε ότι είναι εξαιρετικό εστιατόριο και έτσι διαλέξαμε το ΚΥΜΑ” για το βραδινό μας”.

 

Βρήκαμε τον κ. Λοϊζο τη στιγμή που παρέδιδε φρέσκα ψάρια, όπως του το ζήτησαν, στα σκάφη LIBRA και MARGARITA, με τα οποία ταξιδεύει ο Tom Hanks με τη σύζυγο του Rita Wilson και με φίλους τους.

Όπως ανέφερε στα Καρπαθιακά Νέα ο κ. Λοίζος, ο οποίος έχει το εστιατόριο ΚΥΜΑ 45 χρόνια και οι πελάτες είναι πρώτα φίλοι του, η παρέα του διάσημου ηθοποιού για το δείπνο τους διάλεξαν φρέσκια Στείρα την οποία συνόδευσε με καρπάθικη σαλάτα, ψητό καλαμάρι και διάφορα ορεκτικά. Μάλιστα ο κ. Hanks ζήτησε και τζατζίκι κι αυτό διότι του έχει αδυναμία! Στην παρέα τους και τα δυο μικρόσωμα σκυλιά τους. Άλλωστε είναι γνωστή η μεγάλη αδυναμία και η αγάπη του διάσημου ηθοποιού στα ζώα.

 

Χθες βράδυ ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ΚΥΜΑ ανέβασε σχετικό video και έγραψε στην ανάρτηση του:

«Σήμερα είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο εστιατόριο μας τον μεγαλύτερο ηθοποιό του Χόλιγουντ κύριο Tom Hanks ευχαριστούμε που ήρθατε στο εστιατόριό μας και ελπίζουμε να δειπνήσετε ξανά μαζί μας».

Νωρίτερα ο Tom Hanks έκανε βόλτα στα Πηγάδια, είχε κουβέντα με ανθρώπους που τον αναγνώρισαν και του ζήτησαν να βγουν φωτογραφίες μαζί τους.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα δυο σκάφη αργότερα θα αναχωρήσουν πολύ πιθανόν με προορισμό τη Ρόδο.

26.8.2023

Καρπαθιακά Νέα