Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου - 26 Αυγούστου: Κάθε μέρα μια μάχη για τους ΦΙΛΟΥΣ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου - 26 Αυγούστου: Κάθε μέρα μια μάχη για τους ΦΙΛΟΥΣ ΖΩΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Σήμερα, 26 Αυγούστου, έχει καθιερωθεί από το 2004 ως η Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου η οποία  έχει ως κύριο στόχο να ευαισθητοποιήσει και να προωθήσει την υιοθεσία των τετράποδων συντρόφων μας.

Μια μέρα που ίσως και στα ψέματα να μας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους για να βοηθήσουμε τα εγκαταλελειμμένα ζώα. Γιατί αυτά τα πλάσματα κακοποιούνται, πολλές φορές γνωρίζουν ανείπωτη βία στο κορμί τους και έχουν ανάγκη από αυτό που μάθαμε και ονομάζουμε “ανθρωπιά”! Πόσο περίεργο, είμαστε εμείς, οι άνθρωποι που φερόμαστε σαν τα χειρότερα κτήνοι σε πλασματάκια μια σταλιά!

Οι εθελοντές των Φίλων Ζώων Καρπάθου αυτή τη στιγμή, φιλοξενούν και φροντίζουν 30 σκυλάκια! Μια υπέρβαση. Ένας αγώνας πολύ βαρύς στις πλάτες λίγων ανθρώπων που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σωθούν αυτές οι ψυχές.

Βοηθήστε τα αξιολάτρευτα σκυλάκια της Καρπάθου που έχουμε διασώσει από τους δρόμους να βρουν την αγάπη και το σπίτι που τους αξίζει!

Κοινοποιούμε όλοι και εκτυπώνουμε την αφίσα μας βάζοντας την όπου κρίνουμε ότι θα βοηθήσει και ελπίζουμε σε μικρά θαύματα! 🙏

🇬🇧The volunteers of Animal Friends of Karpathos are currently hosting and caring for 30 doggies!

A transcendence. A struggle very heavy on the shoulders of just a few people who voluntarily are doing more than they can to save these souls.

Help the adorable Karpathos dogs we have rescued from the streets find the love and home they deserve!

Please share and print our poster placing it wherever you see suitable and let’s all hope for little miracles to happen!

26.8.2023

Καρπαθιακά Νέα