Γέμισε παιδικές φωνές και κάλαντα η πλατεία του Οθους!

Γέμισε παιδικές φωνές και κάλαντα η πλατεία του Οθους!

Γέμισε παιδικές φωνές και κάλαντα η πλατεία του Οθους στην χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργάνωσαν για άλλη μια χρονια από κοινού ο πολιτιστικός όμιλος, Εργασία και χαρά,ο ΑΣ Άρης και ο πρόεδρος κ Μιχ Χαψης.

Μια υπέροχη μελωμένη φασολάδα σε καζάνι, ψημένη στα ξύλα, προσέφερε σε όλους ο προεδρος Μιχ Χαψης, μαγειρεμένη απο τον καταξιωμένο σεφ Γ Βασιλαράκη προμηνύοντας το δείπνο που μας ετοιμάζει στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του 2024 στο Μέγαρο Διασκεδάσεων Όθους.

Ο Άγιος Βασίλης, ο Γιάννης Λαγωνικός, με το ιδιαίτερο (και γνώριμο από παλιά) χιούμορ του και το ποιητικό του ύφος, μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους, δίπλα στη μεγάλη φάτνη της πλατείας του Οθους.

Επίσης, το escape room (made by Vizantas) για άλλη μια φορά,προκάλεσε εναλλαγή συναισθημάτων στους μικρούς μας φίλους.

Η βραδιά έκλεισε με ένα μοναδικό θέαμα.Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες και η εφευρετικότητα του προέδρου Μιχ Χαψή,γέμισαν με ιπτάμενα φαναράκια τον ουρανό του Οθους, ένα φωτεινό θέαμα που ήταν ορατό ακόμα και από τα Πηγάδια!

Σας ευχαριστούμε όλους,

Σας ευχόμαστε καλή χρονια και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Σας περιμένουμε όλους στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του 2024 στο Όθος με τις ορχήστρες των Γιαννη Παχουλη και Αντώνη Χαροκόπου!
Εισητήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στα παρακατω καταστήματα:
– Mezzaria Othos
– hair by nia hapsis
– Lytos cash and curry
28.12.2023
Καρπαθιακά Νέα