Μανώλης Παραγυιός: Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Καρπάθου που πέτυχαν στον δύσκολο αυτό αγώνα

Μανώλης Παραγυιός: Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Καρπάθου που πέτυχαν στον δύσκολο αυτό αγώνα

Μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά ήρθε στο τέλος της με την ανακοίνωση των βάσεων .
Ιδιαίτερη γιατί οι συνθήκες ήταν δύσκολες για εμένα καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες εκτός των μαθημάτων ήταν περισσότερες από ποτέ .
Όπως σε όλα , με πείσμα , επιμονή και υπομονή τα αποτελέσματα για τα παιδιά μου ( ναι , σαν παιδιά σου τα νιώθεις τα χρόνια που τα έχεις μαθητές ) ήταν καλύτερα από ποτέ και δικαιώνουν κυρίως τη δική τους αλλά και την δική μας προσπάθεια .
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν στον δύσκολο αυτό αγώνα, ιδιαιτέρως όμως στην Ειρήνη Σπανομανωλή 4η στην Αρχιτεκτονική Αθήνας , στην Μαρία Τσαμπουνιερακη , 8η στην Οδοντιατρική Αθήνας και στην Πόπη μας Popi Alexiadi , τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πάτρας .
Πρέπει να γεμίζει υπερηφάνεια όλους τους εκπαιδευτικούς του νησιού , από το νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο , το γεγονός ότι παιδιά που πέρασαν όλα τους τα σχολικά χρόνια στα σχολεία της Καρπάθου μπορούν και ξεπερνούν σχεδόν όλα τα υπόλοιπα παιδιά της Ελλάδας σε επιδόσεις .

Όπως λέω πάντοτε στα παιδιά, η επιτυχία στις Πανελλαδικές σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση αλλά η αποτυχία δεν σημαίνει τίποτα .
Δεκάδες επιλογές υπάρχουν για να μπορέσεις να κατορθώσεις αυτό που έβαλες σκοπό κι αυτό να το έχουν κατά νου όσα παιδιά δεν πέτυχαν τον στόχο τους .
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που πέρασαν τη δύσκολη αυτή διαδικασία τον Πανελλαδικών να έχουν καλή πρόοδο .
Να ξέρουν ότι κάθε βήμα τους από εδώ και στο εξής θα είναι ευκολότερο .

Από την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Καρπάθου κ.Μανωλη Παραγυιου

28.7.2023

Καρπαθιακα Νέα