Με παρέμβαση του Αντιπερ. κ. Ευστρατίου & της Επάρχου κ. Νικολαϊδου, θα γίνει η αιμοδοσία στην Κάρπαθο

Με παρέμβαση του Αντιπερ. κ. Ευστρατίου & της Επάρχου κ. Νικολαϊδου, θα γίνει η αιμοδοσία στην Κάρπαθο
Οι Εθελοντές Αιμοδότες της Καρπάθου, έπειτα από παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χρήστου Ευστρατίου και της Επάρχου Καρπάθου & Ηρωικής Νήσου Κάσου κας Καλλιόπης Νικολαϊδου, θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν την εθελοντική αιμοδοσία του Ιουνίου που είχε σκοντάψει λόγο μη τοποθέτησης Διοικητή στο Νοσοκομείο Ρόδου.
Σε σχετική τους ανάρτηση τους  οι Εθελ. Αιμοδότες Καρπάθου αναφέρουν:
Την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας για τις 24-26/6/2022 σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.
Μετά από ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κου Χρήστου Ευστρατίου και της Επάρχου Καρπάθου & Ηρωικής Νήσου Κάσου κας Καλλιόπης Νικολαϊδου ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί και είχαν ως αποτέλεσμα την ανακοίνωση για την ακύρωση της συγκεκριμένης αιμοδοσίας.
Καλούμε όλους τους υγιείς συνανθρώπους μας, οι οποίοι αυτήν την περίοδο θα βρίσκονται στην Κάρπαθο, να επιλέξουν ποια ώρα τους βολεύει και να έρθουν να δώσουν Αίμα, Σώζοντας 3 Ζωές…
Δίνω Αίμα σήμερα γιατί αύριο μπορεί να είμαι εγώ αυτός που θα το χρειαστεί…