Σε ένα χαλαρό περπάτημα στο κέντρο της Αθήνας, μας προσκαλεί η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία

Σε ένα χαλαρό περπάτημα στο κέντρο της Αθήνας, μας προσκαλεί η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία

 

Η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία στην οποία πρόεδρος είναι ο Δρ Ιωάννης Καραιτιανος,  διοργανώνει αυτή την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί μία πολύ ωραία δράση για όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή! 

“Περπατώ, περπατώ εις το κέντρο”

Περιπατητική διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας αφιερωμένη στα άτομα της τρίτης ηλικίας με στόχο να αναδειχθούν #δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν μαζί τα άτομα μιας οικογένειας ή φίλοι διαφορετικής ηλικιακής κατηγορίας, προκειμένου και να ψυχαγωγηθούν αλλά και να αθληθούν!

Θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Συντάγματος μπροστά στο κατάστημα Public και με χαλαρό περπάτημα μέσα από ιστορικά κτίρια και μνημεία, το Ζάππειον Μέγαρο (Zappeion) και τον Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα τερματίσουν στο Μοναστηράκι (Monastiraki ) στην πλατεία! Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη στήριξη τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών Olympionikes Ellados, την κοινωνική οργάνωση Antama αλλά και το ευρωπαϊκό πρόγραμμα άθλησης για όλους #BEACTIVE που εκπονεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού General Secretariat of Sports!

1.11.2022

Καρπαθιακά Νέα