Κάρπαθος. Οι πεζόδρομοι παραμένουν ανοιχτοί και οι μπάρες περιμένουν στις αποθήκες του Δήμου!

Κάρπαθος. Οι πεζόδρομοι παραμένουν ανοιχτοί και οι μπάρες περιμένουν στις αποθήκες του Δήμου!

Στις 30 Ιουλίου 2021 γράφαμε εδώ, στα Καρπαθιακά Νέα, ότι η πρωτεύουσα, θα άλλαζε πρόσωπο αφού με απόφαση δημάρχου κ. Νισύριου, δόθηκε πίστωση ύψους ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΝΝΙΑ ΕΥΡΩ και ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ( 24.799,81 ) ευρώ, για να κλείσουν οι πεζόδρομοι για τα αυτοκίνητα. Οι πληροφορίες των Καρπαθιακών Νέων έκαναν λόγω για 11 ανακλινόμενες μπάρες που εκείνες τις ημέρες του καλοκαιριού ταξίδευαν για την Κάρπαθο! Με στόχο  οι πεζόδρομοι  στα Πηγάδια, πέρα από τον τίτλο, να είναι αληθινοί!

Από τότε πέρασαν επτά μήνες και οι μπάρες που θα ασφάλιζαν τους πεζόδρομους παραμένουν στις αποθήκες του Δήμου κι είναι απορία: Υπάρχει κάποιος λόγος της ΜΗ τοποθέτησης τους;

Μέσα στο καλοκαίρι περιμένουν να εκπαιδευτεί η κοινωνία στις όποιες αλλαγές; Ποιες είναι οι σκέψεις-κινήσεις εκ μέρους των υπεύθυνων Αντιδημάρχων και του Δημάρχου για το θέμα; Τα τελευταία καλοκαίρια η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων, στους κεντρικούς δρόμους των Πηγαδίων, γίνεται με δυσκολία ειδικά κατά τις πρωινές ώρες, αφού αρκετοί οδηγοί επιλέγουν να αφήνουν τα αυτοκίνητα στους δρόμους και όχι λίγο πιο μακριά ή στα ενοικιαζόμενα χωράφια, που χρησιμοποιούνται ως πάρκινγκ από τον Δήμο.

Άραγε και φέτος το κυκλοφοριακό θα αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης για τους Καρπάθιους;

φωτογραφία Ιούνιος 2021 Πηγάδια Κάρπαθος