Ο «ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ευχαριστεί τους οικονομολόγους Ηλία Εμμ. Λιορεΐση και Γιώργο Νικ. Μανιό

Ο «ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ευχαριστεί τους οικονομολόγους Ηλία Εμμ. Λιορεΐση και Γιώργο Νικ. Μανιό

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ολύμπου -Διαφανίου Καρπάθου «ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ» αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια δυο οικεία μου πρόσωπα, Οικονομολόγοι αμφότεροι ως προς την ιδιότητα, για τη θερμή συμπαράστασή τους στο δύσκολο έργο που πριν λίγο καιρό ανέλαβα.

1ον. Το γιο μου Ηλία Εμμ. Λιορεΐση ο οποίος, συμμεριζόμενος την ανάγκη δημιουργίας πληροφοριακής ιστοσελίδας του Συνδέσμου μας, ανέλαβε ατομικά το κόστος της δημιουργίας της και

2ον. Το ξάδελφο μου Γιώργο Νικ. Μανιό για την πρόθυμη και εντελώς ανιδιοτελή ανάληψη της ευθύνης της ρύθμισης των οικονομικών εκκρεμοτήτων του Συνδέσμου μας προς τη Δ.Ο.Υ. Ρόδου, που, ενημερωτικά αναφέρω, ανέρχονταν σε αρκετές εκατοντάδες Ευρώ.

Ειλικρινά χαίρομαι και συνάμα περηφανεύομαι τόσο για τα πατριωτικά αισθήματα τους, όσο και για τη στήριξη τους προς το πρόσωπο μου, για την οποία, η αλήθεια, ποτέ δεν αμφέβαλα.

Δίνουν, πιστεύω, με τη στάση τους το παράδειγμα και σε άλλους χωριανούς μας για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις υπεύθυνες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, που παίρνονται στον καταταλαιπωρημένο μας τόπο.

Πέραν των ευχαριστιών εμού προσωπικά, του Συμβουλίου μας και των Μελών μας συνολικά, εκφράζω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για την ευόδωση των επαγγελματικών τους ασχολιών.

 

Μανώλης Ηλ. Λιορεΐσης

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήαεων Ολύμπου – Διαφανίου Καρπάθου

«ΠΟΡΘΜΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

16.11.2023

Καρπαθιακά Νέα